Αυτό είναι το πακέτο που δίνουν οι Χιτ στους Μπλέιζερς για τον Λίλαρντ

Ντέιμιαν Λίλαρντ

i

© photo by Soobum Im / Getty Images / Ideal Images

Αυτό είναι το πακέτο που δίνουν οι Χιτ στους Μπλέιζερς για τον Λίλαρντ

Χρήστος Τσάλτας 09:08 - 26.09.2023

Οι Μαϊάμι Χιτ θα κάνουν την κίνησή τους, για τον Ντάμιαν Λίλαρντ, «πατώντας» πάνω στη μεγάλη επιθυμία του ηγέτη της ομάδας του Όρεγκον να μετακομίσει στη South Beach, προσφέροντάς στους Μπλέιζερς ένα συγκεκριμένο πακέτο.

Από την πρώτη στιγμή ο Ντάμιαν Λίλαρντ ήταν ξεκάθαρος. Ζήτησε ανταλλαγή από το front office των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με σκοπό να μετακομίσει στη South Beach και τους Μαϊάμι Χιτ. Η επιθυμία του ήταν (και παραμένει) μια: να παιξει δίπλα στον Μπαμ Αντεμπάγιο, με τους δύο άνδρες να χειρίζονται την υπόθεση προσωπικά.

Παρά την κοινή επιθυμία τους, αλλά και την πρόθεση των Χιτ να ολοκληρωθεί το deal, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν... ψήνονται με όσα τους έχουν προσφέρει από τη Φλόριντα. Διότι δεν έχουν βρει τα assets εκείνα που θα τους κάνουν να πουν το «ναι» και να τρέξουν οι διαδικασίες.

Την ώρα που μαπίνουν κι άλλες ομάδες στο κόλπο για τον εμβληματικό πλέι μέικερ, οι Χιτ, που έχουν σαν μεγάλο πλεονέκτημα την επιθυμία του παίκτη να γίνει το trade στο Μαϊάμι, ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα συγκεκριμένο πακέτο για να προχωρήσει το trade. Ένα πακέτο που μοιάζει να είναι και η τελική κίνησή τους στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, οι Χιτ είναι αποφασισμένοι να παραχωρήσουν τον Τάιλερ Χίρο, αλλά και 2 draft picks πρώτου γύρου στην ομάδα του Όρεγκον, για να ανάψει πράσινο φως στην υπόθεση. Ένα πακέτο που εκ πρώτης δεν φαίνεται να δελεάζει τους Μπλέιζερς, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο πως στο πλάνο της ομάδας του Τσάνσι Μπίλαπς δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας με τον απόφοιτο του Κεντάκι. Άλλωστε στην περιφέρεια οι Μπλέιζερς διαθέτουν τους Σκουτ Χέντερσον, Ανφέρνι Σάιμονς και Σίντον Σαρπ και γύρω από αυτούς θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους.

Οι μέρες περνούν, το σίριαλ Λίλαρντ καλά κρατεί και όλα δείχνουν πως η σεζόν θα ξεκινήσει, με τον Dame να παραμένει στο Πόρτλαντ και τους Χιτ να μην βρίσκουν λύση για το μεγάλο trade.