Αυτός είναι ο «σκληρός» νέος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στους Μιλγουόκι Μπακς
i

Τζάι Κρόουντεν / © photo by Christian Petersen / Getty Images / Ideal Images

Αυτός είναι ο «σκληρός» νέος συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, στους Μιλγουόκι Μπακς

Γιώργος Γαβριλάκης 19:07 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 10.02.2023

O Tζάι Κρόουντερ θα συναντήσει στο Μιλγουόκι τον Αντετοκούνμπο στην προσπάθεια των Μπακς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Τα Ελάφια έδωσαν 5 μελλοντικά Draft Pick στους Νετς και τους Νουόρα, Ιμπάκα και Τζορτζ Χιλ στους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι Μπακς είχαν αποφασίσει εδώ και μήνες ότι θέλουν και χρειάζονται τον Τζάι Κρόουντερ στο Μιλγουόκι. Διαπραγματεύτηκαν για καιρό με τους Φοίνιξ Σανς, αλλά τώρα τα βρήκαν με τους Μπρούκλιν Νετς και τον τοποθετούν στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Πρόκειται μία αναβάθμιση για τα Ελάφια, που για να την ολοκληρώσουν χρειάστηκε να στείλουν πέντε μελλοντικές επιλογές δεύτερου γύρου στο Draft, ενώ στην ανταλλαγή ενεπλάκησαν και οι Ιντιάνα Πέισερς που -με τη σειρά τους- πρόσθεσαν στο υλικό τους τους Τζόρνταν Νουόρα, Σερζ Ιμπάκα και Τζορτζ Χιλ από τους Μπακς. 

Στο μεταξύ, οι Πέισερς για να δημιουργήσουν κενές θέσεις στο ρόστερ για τους παίκτες που ταξιδεύουν στην Ιντιάνα σκέφτονται να αποδεσμεύσουν τον Γκόγκα Μπιτάτζε. Ο Γεωργιανός σέντερ ήταν το Νο18 στο Draft του 2019, έχει πολλά προσόντα, μεγάλη προοπτική και αν βρεθεί στην αγορά των ελεύθερων (αφού πρώτα πληρωθεί το buy out) αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον όσων χρειάζονται ενίσχυση κοντά στο καλάθι.