Βαν Βλιτ λαύρος κατά διαιτητή: «Δύο από τα τρία ματς που σφυρίζει ο Μπεν Τέιλορ τα γ@μ@ει»

Φρεντ ΒανΒλίτ

i

Screenshot via Youtube

Βαν Βλιτ λαύρος κατά διαιτητή: «Δύο από τα τρία ματς που σφυρίζει ο Μπεν Τέιλορ τα γ@μ@ει»

Πάνος Μαλακτάρης • 10:45 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

O Aμερικανός playmaker είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μετά την ήττα των Ράπτορς στο L.A. από τους Clippers, και ο διαιτητής Μπεν Τέιλορ ήταν η αιτία

Έχουμε συνηθίσει φαινόμενα όπου παίκτες γίνονται έξαλλοι με διαιτητικές αποφάσεις και αντιδρούν άσχημα. Πάνω μάλιστα στην ένταση του αγώνα, οι σφυγμοί είναι ανεβασμένοι και τα νεύρα τεντωμένα. Ωστόσο ο Φρεντ ΒανΒλίτ αφενός δε μας έχει συνηθίσει σε παρόμοια ξεσπάσματα, αφετέρου έκανε το ξέσπασμά του μετά τη λήξη του αγώνα στο Λος Άντζελες απέναντι στους Κλίπερς, με τους παλμούς σε φυσιολογικά επίπεδα και όντας απόλυτα ήρεμος. 

Μάικλ Τζόρνταν: Ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών - Προκαλούν «ίλιγγο» τα κέρδη του
NBA

10:30 - 09.03.2023

Μάικλ Τζόρνταν: Ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών - Προκαλούν «ίλιγγο» τα κέρδη του

Ο Μάικλ Τζόρνταν με κέρδη 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών. Στο Top 10 βρίσκονται οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Δήλωσε λοιπόν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου: «Δεν με νοιάζει, ας δεχτώ πρόστιμο, ο Μπεν Τέιλορ ήταν τραγικός απόωε, πιστεύω ότι δύο από τα τρία ματς που σφυρίζει τα γ@μ@ει. Το κάνει τώρα για δύο συνεχόμενα ματς, πχ στο ματς στο Ντένβερ. Μπήκαμε απόψε, παλέψαμε και στο 3ο δωδεκάλεπτο μου δίνει μία μ@λ@κισμένη τεχνική ποινή, αλλάζει όλη τη δυναμική του αγώνα, αλλάζει όλη τη ροή του»

Ενώ σε σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας ακόμα πιο καυστικά: «Οι περισσότεροι διαιτητές προσπαθούν σκληρά και είναι δίκαιοι, επικοινωνούν σωστά και έχεις τους άλλους που θέλουν να είναι μ*λ@κες. Γ@μ@νε το παιχνίδι, κανείς δεν έρχεται για να δει αυτές τις μ@λ@κιες, έρχονται για να δουν τους παίκτες. Νομίζω ότι χάνεται το νόημα του τι είναι και τι ήταν το ΝΒΑ. Οι περισσότρες τεχνικές ποινές που έχω δεχτεί φέτος ήταν με διαιτητή τον Τέιλορ, οπότε ως παίκτης νιώθω κάτι φορές ότι είναι προσωπικό. Δεν χάσαμε εξαιτίας αυτού απόψε, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, αλλά είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις». 

Το πρόστιμο από το ιδιαίτερα ευαίσθητο και αυστηρό σε τέτοια θέματα ΝΒΑ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τον 29χρονο άσσο να αναμένει να δει το ύψος του. Σίγουρα πάντως έχει ένα δίκιο με το μέρος του, όσο κι αν αυτό οφείλουμε πάντα να το διεκδικούμε με τον σωστό τρόπο.