«Βαρύ» κλίμα στην Team USA: Τι έγινε στα αποδυτήρια των Αμερικανών μετά την ήττα-σοκ από τη Γερμανία

«Βαρύ» κλίμα στην Team USA: Τι έγινε στα αποδυτήρια των Αμερικανών μετά την ήττα-σοκ από τη Γερμανία

Χρήστος Τσάλτας 20:10 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 08.09.2023

H Team USA δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτυηση του χρυσού μεταλλίου, με την Γερμανία να της βάζει στοπ στον ημιτελικό, με τους παίκτες του Στιβ Κερ και όλα τα μέλη της αποστολής να «κλείνονται» στα αποδυτήρια, αλλά και στον εαυτό τους.

Αποστολή στη Μανίλα

Απόλυτη απογοήτευση για την Team USA. Η ομάδα των 12 NBAers δεν κατάφερε να φτάσει στην πηγή. Όπου πηγή βάλτε το χρυσό μετάλλιο, που από την πρώτη στιγμή ήταν ο μεγάκος στόχος για τον Στιβ Κερ και τους παίκτες του.

Τόσο ο Αμερικανός προπονητής, όσο και ο GM της ομάδας, Γκραντ Χιλ, ξεκαθάριζαν σε όλους τους τόνους πως το χρυσό μετάλλιο είναι το μονο που σκέφτονται και θα έκαναν το παν για να το πετύχουν. Κόντρα στην Γερμανία΄όμως αποδείχθηκε πως δεν είχαν τις δυνάμνεις για να φτάσουν στην επιτυχία.

Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερ έφτασε στη νίκη, στον ημιτελικό και το κλίμα βάρυνε για τα καλά στο στρατόπεδο των Αμερικανών. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα αποχώρησε περίπου 1,5 ώρα μετά το παιχνίδι, καθώς ο Στιβ Κερ και οι παίκτες του έμειναν για ώρα στα αποδυτήρια και συζητούσαν τα κακώς κείμενα του αγώνα.

Μάλιστα, όπως συνέβη και με τον Καναδά, οι κουρτίνες στο πούλμαν ήταν ερμητικά κλειστές, σε μια προσπάθεια να «μπλοκάρουν» τα βλέμματα έξω από το πούλμαν και να «κλειστέί» η ομάδα προκειμένου να αναλύσει το τι συνέβη.

Σε κάθε περίπτωση οι Αμερικανοί έχουν ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά τους, αυτό κόντρα στον Καναδά, με το έπαθλο να είναι όχι μόνο το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και το γόητρο, απέναντι στην γειτονική χώρα.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: