BCL η επόμενη φάση: Αυτοί είναι οι επόμενοι αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέα, Περιστέρι

BCL η επόμενη φάση: Αυτοί είναι οι επόμενοι αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέα, Περιστέρι

Χρήστος Τσάλτας 23:47 - 20.12.2023

Η πρώτη φάση του BCL ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ να έχει πάρει την πρόκριση για τους 16 της διοργάνωσης, την ώρα που ΠΑΟΚ, Προμηθέας και Περιστέρι θα βρεθούν στο Play In.

Φινάλε στην φάση των ομίλων του BCL με την έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι τέσσερις ελληνικές ομάδες κατάφεραν να κλείσουν θέση για τη συνέχεια της διοργάνωσης, με την ΑΕΚ να είναι η μοναδική που τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της και να ετοιμάζεται απευθείας για την φάση των 16 της διοργάνωσης.

Η Ένωση θα βρει απέναντί της στον όμιλο των 16 την Μούρθια, που τερμάτισε πρώτη στον δικό της όμιλο, αλλά και τους νικητές των ζευγαριών Λε Μαν-Προμηθέας και Χάποελ Χολόν-Οστάνδη.

Ο ΠΑΟΚ, που τερμάτισε δεύτερος στον δικό του όμιλο, θα τεθεί αντιμέτωπος με την Τόφας Μπούρσα, έχοντας πλεονέκτημα έδρας στο Play In, ενώ σε περίπτωση που προκριοθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με Μάλαγα, Στρασμπούρ και τον νικητή του ζευγαριού Σολέ-Ντινάμο Σάσαρι.

Ο Προμηθέας θα τεθεί αντιμέτωπος με την Λε Μαν στο Play In, με μειονέκτημα έδρας και σε περίπτωση πρόκρισης θα βρεθεί στον όμιλο της ΑΕΚ στη φάση των 16.

To Περιστέρι, από την πλευρά του, θα αντιμετωπίσει την Ρίτας Βίλνιους με μειονέκτημα έδρας και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει, στους 16 της διοργάνωσης, Τενερίφη, Χάποελ Ιερουσαλήμ και τον νικητή του ζευγαριού Καρσίγιακα-Μπρέογκαν.