Βεζένκοφ: «Η εμφάνιση του Λούντζη μεγαλύτερη και από τη νίκη μας»
i

© Intime

Βεζένκοφ: «Η εμφάνιση του Λούντζη μεγαλύτερη και από τη νίκη μας»

Sportal newsroom 23:48 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 03.02.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποθέωσε τον συμπαίκτη του, Μιχάλη Λούντζη έπειτα από την ονειρική εμφάνιση του τελευταίου στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές.

Την τιμητική του είχε ο Μιχάλης Λούντζης κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές.

Ο Έλληνας γκαρντ έκανε την πιο μεστή του εμφάνιση στην Euroleague και έσπασε όλα τα προσωπικά του ρεκόρ, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Πειραιά να φτάσει στην 16η του νίκη στη διοργάνωση.

Ο Λούντζης έλαμψε μέσα στο παρκέ και τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους έχοντας 2/3 δίποντα και 3/3 τρίποντα, μάζεψε 7 ριμπάουντ, έκανε 2 κλεψίματα και συγκέντρωσε 18 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Ένας από τους συμπαίκτες του που εξύμνησαν την προσωπική του απόδοση, ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ εξύμνησε τον συμπαίκτη του, επισημαίνοντας ότι η απόδοσή του ήταν μεγαλύτερο κέρδος και από τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης:

«Είμαι εξαντλημένος. Συγχαρητήρια στον Λούντζη για ότι έκανε σήμερα αλλά και τελευταία. Έπρεπε να μπει στα παπούτσια του Σλούκα και είναι πολύ δύσκολο. Είναι πάντα πολύ έτοιμος και αυτό είναι το σημαντικότερο, πιο μεγάλο και από τη νίκη. Να ξέρεις ότι ο... 12ος παίκτης σου μπορεί να σου δώσει τέτοια βοήθεια. Είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα η Εφές, συγχαρητήρια σε όλους».

Με κολακευτικά λόγια για τον νεαρό γκαρντ μίλησε και ο κόουτς της Εφές, Εργκίν Αταμάν ο οποίος στις δηλώσεις του επισήμανε ότι «Είχε 1 πόντο μέσο όρο και κάποιες φορές έμενε ακόμη και εκτός δωδεκάδας, απόψε όμως, χωρίς τον Κώστα Σλούκα, έκανε καταπληκτική δουλειά».