Δανεικός στο Περιστέρι από τον Παναθηναϊκό ο Χουγκάζ

Νίκος Χουγκάζ

i

©Intime

Δανεικός στο Περιστέρι από τον Παναθηναϊκό ο Χουγκάζ

Ηλίας Λαλιώτης 15:40 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 11.08.2023

Ο Νίκος Χουγκάζ επιστρέφει στο Περιστέρι για τη νέα σεζόν, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Χουγκάζ είναι ένας από τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί από τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια, να εξελιχθούν και να αξιολογηθούν εκ νέου στο μέλλον από τους ανθρώπους των «πράσινων».

Βάσει της σημαντικής ενίσχυσης και των επιλογών που έχει ο Εργκίν Αταμάν στη θέση του power forward, ο Έλληνας διεθνής δεν χωρούσε στα πλάνα του Τριφυλλιού. Με αποτέλεσμα να αποφασιστεί ο εκ νέου δανεισμός του στο Περιστέρι.

Ο Βασίλης Σπανούλης εκτιμά πάρα πολύ τις δυνατότητες του Χουγκάζ και τον ήθελε από τις αρχές του καλοκαιριού στην ομάδα του, καθώς τον είχε και πέρυσι για ένα χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα , πήγε στο Περιστέρι στις αρχές Φεβρουαρίου, μετρώντας 5.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ σε 15 λεπτά μ.ο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πράσινων:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Νίκου Χουγκάζ στο Περιστέρι bwin, με τη μορφή δανεισμού, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024».

Τον δρόμο του δανεισμού αναμένεται να πάρει και ο Νεοκλής Αβδάλας, με την Καρδίτσα να είναι μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σε ό,τι αφορά στον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να τον αξιολογήσει στην προετοιμασία και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα τον διατηρήσει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ή θα δοθεί κι αυτός δανεικός για να πάρει παιχνίδια.