Δεν τιμωρήθηκε ο Ιωνικός για το πανό για τα Τέμπη

Το επίμαχο πανό της Νίκαιας

i

© Intime

Δεν τιμωρήθηκε ο Ιωνικός για το πανό για τα Τέμπη

Sportal newsroom 20:16 - 10.03.2023

Ο Ιωνικός φιλοξένησε την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση εξαιτίας του πανό των γηπεδούχων, όμως ο αθλητικός δικαστής δεν τον τιμώρησε.

Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να απαλλάξει τον Ιωνικό για το πανό που είχαν αναρτήσει οι φίλοι του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μετά την τραγωδία των Τεμπών όλα τα γήπεδα της Ελλάδας έγιναν τόπος διαμαρτυρίας για το συμβάν που σκόρπισε τη χώρα μας στη θλίψη, το πένθος και την αβεβαιότητα.

Οργή λαού σε όλα τα γήπεδα: Τα πανό που γέμισαν από άκρη σε άκρη για τα Τέμπη (pics)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:58 - 06.03.2023

Οργή λαού σε όλα τα γήπεδα: Τα πανό που γέμισαν από άκρη σε άκρη για τα Τέμπη (pics)

Η χώρα μας εδώ και μερικές μέρες είναι συγκλονισμένη μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Οι φίλαθλοι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από τα πανό στις κερκίδες.

Οπαδοί όλων των ομάδων διαμαρτυρήθηκαν ανεβάζοντας πανό στις εξέδρες με συνθήματα κυρίως κατά της κυβέρνησης.

Στον αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ μάλιστα, υπήρξε αίτημα των διαιτητών ώστε να κατέβει ένα πανό των φίλων των γηπεδούχων, το οποίο έγραφε «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα».

Οι οπαδοί αρνήθηκαν, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πήρε το μέρος τους και τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε με το πανό να παραμένει κανονικά στη θέση του.

Την Παρασκευή 10/3 μάλιστα, ο αθλητικός δικαστής δεν έδωσε κάποια ποινή στην γηπεδούχο ομάδα, αφού είναι δικαίωμα του καθενός να διαμαρτύρεται, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός που αφορά τις ζωές όλων, αρκεί να μην παρεκτρέπεται. Πάντως, στην ομάδα της Νίκαιας επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για υβριστικό σύνθημα

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

1) Aπαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE) για χρήση πανό και χρήση λέιζερ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) που διεξήχθη στις 4-3-2023 και

2) Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE), για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, το χρηματικό πρόστιμο των πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα.