Ο Γιαννακόπουλος... επέστρεψε στο ΟΑΚΑ με σουτάκια και μονό (vid)

Ο Γιαννακόπουλος... επέστρεψε στο ΟΑΚΑ με σουτάκια και μονό (vid)

Sportal newsroom 09:46 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 12.02.2024

Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας με την ΑΕΚ (Δευτέρα 12/2) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στο ΟΑΚΑ για προπόνηση. Ξεκίνησε να σουτάρει τρίποντα με μεγάλη συχνότητα και αξιόλογο ποσοστό ευστοχίας.

H αγάπη του για το μπάσκετ δεν... μένει στις επενδύσεις του για το καλό του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πολλές φορές εμφανίζεται με αθλητική περιβολή στο γήπεδο και προπονείται -κυρίως στα τρίποντα. 

Τώρα, ο μεγαλομέτοχος και ιθύνων νους των «πρασίνων» λίγες ώρες πριν οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ΑΕΚ (12/2, 20:15, ΕΡΤ3) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ και άρχισε να... πυροβολεί έξω από τα 6,75 μέτρα. 

Μάλιστα, ανέβασε και τα κατορθώματά του στα κοινωνικά δίκτυα και μέσα από αυτά προέκυψαν άστοχες και εύστοχες προσπάθειες. «Κυριακή βράδυ... ξεπιάσιμο με μονάκια και σουτάκια», έγραψε ο Γιαννακόπουλος ως... λεζάντα. 

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Λιόσια από την ΑΕΚ στην τελευταία πράξη της αγωνιστικής
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:18 - 12.02.2024

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Λιόσια από την ΑΕΚ στην τελευταία πράξη της αγωνιστικής

Η 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ολοκληρώνεται με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ (12/2, 20:15, ΕΡΤ3). Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Κώστα Σλούκα και οι γηπεδούχοι δίχως τις υπηρεσίες του Δημήτρη Φλιώνη.

Σίγουρα πάντως, ο 50χρονος επιχειρηματίας, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της ΒΙΑΝΕΞ, δείχνει σε εξαιρετική σωματική κατάσταση, που έχει προκύψει από ατελείωτες ώρες γυμναστικής -όπως μπορεί να διακρίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τις (σχεδόν) καθημερινές του αναρτήσεις στα social media.