Γιαννακόπουλος: «Ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του, όσα τηλέφωνα και να με πάρετε δεν θα το σηκώσω»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Γιαννακόπουλος: «Ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του, όσα τηλέφωνα και να με πάρετε δεν θα το σηκώσω»

Sportal newsroom 17:52 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 09.06.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω τοποθετήσεών του στα social media, έστρεψε τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση, τόνισε πως ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του και προανήγγειλε εξελίξεις.

Όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τον λογαριασμό του στα social media:

«Θα μπορούσατε, αφού λέτε και θα χρησιμοποιήσω αυτολεξεί αυτά που είπατε, ότι σας εκθέτει η κυρία Τσαρούχα, ο κύριος Παπαπέτρου και ο κύριος Πιτσίλκας, σημαίνει ότι τα ξέρατε. Γιατί τα ξέρατε. Αφού, λοιπόν, επιλέξατε να μην τους τιμωρήσετε όπως θα έπρεπε, αφού σας εκθέτουν, γιατί για να σας εκθέτουν κάτι κακό κάνουν, κάτι κακό ξέρετε, όπως ξέρω κι εγώ. Από τη στιγμή που επιλέξατε, λοιπόν, αυτό το δρόμο, πάμε με αυτόν τον δρόμο. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Εγώ ήθελα όλα να διορθωθούν ήσυχα και ωραία. Από τη στιγμή που δεν θέλετε να διορθωθούν ήσυχα και ωραία, θα διορθωθούν όλα δημόσια. Καλή συνέχεια. Καλημέρα. Καλή Κυριακή.

Χωρίς παίκτες του Παναθηναϊκού η Εθνική; Όλα ανοιχτά από Γιαννακόπουλο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:36 - 08.06.2024

Χωρίς παίκτες του Παναθηναϊκού η Εθνική; Όλα ανοιχτά από Γιαννακόπουλο

Με μία αινιγματική ανάρτηση στο instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχής των παικτών του Παναθηναϊκού από τις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Live δεν με αφήνει να κάνω πια το Insta από τότε που ψηφίστηκε ο γάμος των ομοφυλόφιλων. Anyway, πάμε να κάνουμε βιντεάκια. Όσα τηλέφωνα και να παίρνετε από την ΕΟΚ, από την ΚΕΔ από την παραΕΟΚ, από τα Coffee Island, από οπουδήποτε, δεν πρόκειται να το σηκώσω, ούτε εγώ, ούτε οι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση σε μένα.

Δύο χρόνια σας έχω εξηγήσει ότι δεν είμαι διατεθειμένος να παίζετε. Ούτε τότε που προσπαθούσα να απεμπλακώ και να βρεθεί αγοραστής για τον Παναθηναϊκό και σας έλεγα 'μην υποτιμάτε το προϊόν που προσπαθώ να πουλήσω, στέλνοντάς μου Παπαπέτρουδες και Τσαρούχες και Πιτσίλκες'. Δεν καταλαβαίνατε. Τώρα που επένδυσα, πάλι σας έπιασα και σας είπα 'μην με δουλεύετε, μην με κοροϊδεύετε'. Εσείς εκεί. Τώρα έχουν αρχίσει όλα τα τηλέφωνα.

Γιατί αυτά που έχουν γίνει και έχουν αρχίσει να γίνονται τις τελευταίες δύο ημέρες, και εσείς ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ, είναι μόνο η αρχή. Γιατί εγώ είχα αποφασίσει, όπως και την πρώτη φορά και το 2012, οι Αγγελόπουλοι απλά μετά τον τελικό Κυπέλλου που κερδίσαμε κάνανε μία αναίτια επίθεση σε μένα, θυμούμενοι το ότι είχα βρίσει τον Πηλοΐδη στο ΣΕΦ όταν είχα πάει, που είχα παραπονεθεί για τη διαιτησία και ξαφνικά μου κάνανε έναν ανελέητο πόλεμο για 12 χρόνια, τα αποτελέσματα τα είδαμε που καταλήξανε, στην Α2.

Anyway, αποφάσισα για το καλό του προϊόντος, για το καλό του μπάσκετ, για το καλό του Παναθηναϊκού, για το καλό όλων, να υπάρχει μία άλλη αντιμετώπιση, μία διαφορετική αντιμετώπιση, θέλοντας να πιστεύω ότι θα υπάρχει ανταπόκριση από όλους που ενδιαφέρονται για το μπάσκετ. Και εσείς συνεχίζετε και κάνετε αυτά που κάνετε.

Και τώρα δηλαδή εγώ τι θέλετε; Να γυρίζω και τα μάγουλά μου, να μου ρίχνετε χαστούκια; Έξυπνοι άνθρωποι είστε, έχετε καταλάβει μετά από χρόνια ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος που θα κάτσω να φάω χαστούκια. Κάπου θα αντιδράσω εγώ. Τώρα, λοιπόν, που αντέδρασα, αρχίζετε τα κλαψο κα τα τηλέφωνα 'σε παρακαλούμε, κι αυτό κι αυτό και τα λοιπά'. Όχι πια δεν υπάρχει 'σε παρακαλώ'. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που γαβγίζει. Μιλάω μία φορά. Το είπα μία. Το είπα και δεύτερη.

Από εκεί και πέρα, λοιπόν, όταν δεν καταλαβαίνετε, τι να κάνουμε; Τι είμαι εγώ; Ο μπαμπούλας από πάνω; 'Ααααα' συνέχεια; Όχι. Τα είπαμε. Πήρατε τις αποφάσεις σας, επιλέξατε το τι θέλετε να κάνετε και ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα...

Θα μας εξηγήσει, λοιπόν, λιγδιάρης, πρώην διαιτητής, χοντρός, τι δουλειά έχει να πηγαίνει σε συγκεκριμένα μέρη σε ραντεβού; Πώς μπαίνει στο ραντεβού χωρίς τσάντα και φεύγει με τσάντα; Ναι, θα τα δούμε όλα. Να μάθουμε σε ποια ακαδημία μπάσκετ ανά την Ελλάδα υπάρχουν καταγγελίες από γονείς για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Μμμ, για φορολογικές παραβάσεις σε κάποια μεγάλη αλυσίδα, ονόματα δεν λέμε. Για να δούμε, για να δούμε.

Αφού δεν προστατεύετε, λοιπόν, το μπάσκετ, εσείς που ζείτε από το μπάσκετ, θα προστατεύσουμε εμείς το μπάσκετ από εσάς τα λαμόγια που ζείτε από το μπάσκετ. Μέχρι να ξεβρωμίσει εντελώς».