Έξαλλος ο Μπαρτζώκας την έπεσε σε διαιτητή και τον κρατούσαν - Αποβλήθηκε 4'' πριν τελειώσει το ματς (vid)

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας την έπεσε σε διαιτητή και τον κρατούσαν - Αποβλήθηκε 4'' πριν τελειώσει το ματς (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 21:25 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 19.03.2024

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές στην Πόλη, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας, αποβλήθηκε την ώρα που οι κόουτς έδιναν τα χέρια!

Δεν ολοκληρώθηκε καλά ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Εφές, στην Κωνσταντινούπολη! Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είδαν τους Τούρκους να κάνουν όργια έξω από τα 6.75, σημειώνοντας 14/27 τρίποντα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν τρόπο να σταματήσουν το... πυροβολικό της Εφές κι έτσι μοιραία επιστρέφουν στην Ελλάδα άπραγοι, καταγράφοντας μια ακόμα ήττα στο ενεργητικό τους στο Σινάν Ερντέν, εκεί όπου έχουν να γευθούν τη χαρά της νίκης από το μακρινό 2017.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη λήξη του αγώνα κι ενώ οι δύο ομάδες έκαναν τους καθιερωμένους μεταξύ τους χαιρετισμούς, τα είπε σε έντονο ύφος με τους διαιτητές του αγώνα.

Ο Έλληνας κόουτς ήταν έξαλλος με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και ζήτησε τον λόγο από τους ρέφερι, όμως αυτό έγινε σε πολύ έντονο ύφος.

Το ρολόι έδειχνε ακόμα 4 δευτερόλεπτα κι έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού δέχθηκε τεχνική ποινή κι απευθείας αποβολή, στέλνοντας τους Τούρκους σε βολές...

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 85-72: Τρίποντη εκτέλεση στην Κωνσταντινούπολη