Εφές: Sold out από τώρα το ματς με τον Ολυμπιακό (1/12)

Εφές: Sold out από τώρα το ματς με τον Ολυμπιακό (1/12)

Sportal newsroom 12:41 - 22.11.2022 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 24.11.2022

Η Εφές Αναντολού μπορεί να αγωνίζεται το βράδυ στο Μιλάνο με την Ολίμπια για την 9η αγωνιστική της Euroleague ωστόσο η διοίκησή της ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας με τους ερυθρόλευκους είναι προγραμματισμένο για την 1η του Δεκέμβρη στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής. Παρόλα αυτά περισσότερο από μία εβδομάδα πριν η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την εξάντληση των εισιτηρίων.

Αυτό σημαίνει πως το Σινάν Ερντέμ Σπορ Σαλονού θα είναι κατάμεστο. Μέχρι τότε και στα πλαίσια της τρέχουσας διαβολοβδομάδας η τουρκική ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει την Ολίμπια στο Μιλάνο σήμερα (22/11) και την Βίρτους στην Μπολόνια την Παρασκευή (25/11), ενώ οι ερυθρόλευκοι μετά το σημερινό (22/11) τους παιχνίδι στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι μεθαύριο (24/11) θα υποδεχτούνε στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου.

Όσο για το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτός του ότι θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες δεν αποκλείεται στη διάθεση του τεχνικού της κατόχου της EuroLeague να βρίσκεται ο Σέιν Λάρκιν για πρώτη φορά στην σύνθεσή της την φετινή σεζόν μετά τον τραυματισμό του.