Εκατοντάδες παιχνίδια στο παρκέ της Μυκόνου για τα παιδικά χωριά SOS

Εκατοντάδες παιχνίδια στο παρκέ της Μυκόνου για τα παιδικά χωριά SOS

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:47 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 03.02.2024

Ο ΑΟ Μυκόνου και οι φίλαθλοί του στέκονται στο πλευρό των παιδικών χωριών SOS, γεμίζοντας το παρκέ του κλειστού με παιδικά παιχνίδια!

Ο ΑΟ Μυκόνου και οι φίλοι της ομάδας του νησιού των Κυκλάδων έκαναν μια υπέροχη κίνηση πριν το παιχνίδι με το Ψυχικό για την Elite League. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας, λίγο πριν το τζάμπολ, πέταξαν στο παρκέ εκατοντάδες παιχνίδια για μικρά παιδιά, τα οποία προορίζονται για τα παιδικά χωριά SOS, σε μια πολύ όμορφη κίνηση από πλευράς των νησιωτών!

Αναλυτικά: 

Τα μόνα αντικείμενα που πρέπει να πετάγονται σε αγωνιστικούς χώρους. Μπράβο στους φίλους μας. Μας συγκίνησαν. Για τα παιδικά χωριά SOS. Τι και αν είμαστε «μικρή ομαδα» παίζουμε με αγάπη για το άθλημα και όχι μόνο.

Το βίντεο με τα... αντικείμενα που πετάχτηκαν στο παρκέ της Μυκόνου: 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }