Έξαλλος με τους διαιτητές ο Εμπίντ: «Δεν σφύριζαν φάουλ, δεν έδιναν τάιμ άουτ αλλά εμείς θα περάσουμε»

Έξαλλος με τους διαιτητές ο Εμπίντ: «Δεν σφύριζαν φάουλ, δεν έδιναν τάιμ άουτ αλλά εμείς θα περάσουμε»

Νίκος Καλαμπάκας 10:25 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 23.04.2024

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν χάνει την πίστη του για την πρόκριση των Σίξερς επί των Νικς, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται πίσω στη σειρά με 0-2 νίκες.

Οι Σίξερς ηττήθηκαν από τους Νικς για 2η φορά στη Νέα Υόρκη, σε έναν αγώνα που έμοιαζε να είναι δικός τους, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και ο Εμπίντ απέδωσε την ήττα στις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο ίδιος σημείωσε ότι στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα ζήτησε τόσο αυτός όσο και ο προπονητής του τάιμ άουτ αλλά δεν τους δόθηκε, με αποτέλεσμα τελικά να ηττηθούν.

Παρά το 2-0 των Νικς πάντως ο σέντερ από το Καμερούν δεν χάνει την πίστη του και επισημαίνει ότι η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση:

«Εμείς θα περάσουμε! Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Σήμερα κάναμε καλύτερη δουλειά. Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους διαιτητές και τις αποφάσεις τους:

«Όλοι ζητούσαμε τάιμ άουτ στη φάση που τελικά μας έκλεψαν την μπάλα. Τόσο ο προπονητής όσο κι εγώ, αλλά δεν μας το έδωσαν. Αλλά ξεχάστε το τάιμ άουτ. Έγιναν κάποια φάουλ που δεν δόθηκαν. Κι αυτό είναι απαράδεκτο. Περιμένουμε να δούμε την έκθεση των αποφάσεων των διαιτητών».