Εκτός δράσης και πάλι ο Μπάρον της Μιλάνο - Χτύπησε στον χειρουργημένο αγκώνα
i

© EuroLeague Basketball

Εκτός δράσης και πάλι ο Μπάρον της Μιλάνο - Χτύπησε στον χειρουργημένο αγκώνα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:00 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 04.01.2024

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην κανονικότητα, ο Αμερικανός γκαρντ της Μιλάνο, Μπίλι Μπάρον, τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο που του στέρησε τη συμμετοχή για πολλές εβδομάδες και θα απουσιάσει και πάλι για διάστημα που μπορεί να προσεγγίσει και τον έναν μήνα.

Ούτε δύο εβδομάδες στη δράση δεν συμπλήρωσε ο Μπίλι Μπάρον της Μιλάνο και χτύπησε ξανά. Ο Αμερικανός σουτέρ, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν είχε χειρουργηθεί στον αγκώνα του, χτύπησε στο ίδιο σημείο κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Βιλερμπάν και για να επανέλθει στη δράση θα χρειαστεί δύο με τρεις εβδομάδες ξεκούραση. 

Πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να μην προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 31 Ιανουαρίου. Σίγουρα όμως, δεν θα παίξει κόντρα στην Μπάγερν (5/1), στην Άλμπα Βερολίνου (9/1), στον Ερυθρό Αστέρα (11/1) και είναι αμφίβολος για τα υπόλοιπα (με Βαλένθια 19/1 και με Μπαρτσελόνα 26/1) μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική. 

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: Ο Άλεκ Πίτερς βρίσκεται στο Top 10 των καλύτερων σουτέρ όλων των εποχών (vids)
EUROLEAGUE

11:34 - 04.01.2024

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: Ο Άλεκ Πίτερς βρίσκεται στο Top 10 των καλύτερων σουτέρ όλων των εποχών (vids)

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς, βρίσκεται στην όγδοη θέση στη λίστα με τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία της EuroLeague και μάλιστα είναι ο πρώτος από τους εν ενεργεία της διοργάνωσης.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα αντιδράσει το σώμα του στον τραυματισμό, την ίδια στιγμή που ο κόουτς Ετόρε Μεσίνα προσπαθεί να διατηρήσει ανταγωνιστική την ομάδα, χωρίς τους επίσης τραυματίες Νίκολα Μίροτιτς, Σέιβον Σιλντς και Μαόντο Λο