Εκτός για δύο εβδομάδες ο Τζούλιους Ραντλ των Νικς

Τζούλιους Ραντλ

i

© photo by Elsa / Getty Images / Ideal Images

Εκτός για δύο εβδομάδες ο Τζούλιους Ραντλ των Νικς

Γιώργος Γαβριλάκης 10:09 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 31.03.2023

Ο τραυματισμός του στο ματς με το Μαϊάμι, ολοκλήρωσε την παρουσία του την κανονική διάρκεια, αλλά οι Νιου Γιορκ Νικς ελπίζουν και ευελπιστούν πως ο Τζούλιους Ραντλ θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα των play offs που αρχίζουν τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου.

Στην προσπάθειά της να γίνει η πέμπτη ομάδα της ανατολικής περιφέρειας που θα «κλειδώσει» την πρόκριση στα play offs η Νέα Υόρκη δεν θα έχει στη διάθεσή της, τον All-Star φόργουορντ, Τζούλιους Ραντλ

Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου στο τελευταίο ματς της ομάδας, που ολοκληρώθηκε με νίκη επί των Μαϊάμι Χιτ και αποχώρησε με πόνους στον αστράγαλο. Πάτησε πάνω στο πόδι του Μπαμ Αντεμπάγιο και δεν γλύτωσε το διάστρεμμα. Τώρα, οι ιατροί και οι φυσικοθεραπευτές των Νικς ενημέρωσαν τον κόουτς Τομ Τιμποντό ότι ο 27χρονος θα πρέπει να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες

Απομένουν 10 μέρες και πέντε παιχνίδια για τους Νικς μέχρι να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στην κανονική διάρκεια της σεζόν, εκεί όπου έχουν αυτή τη στιγμή 44 νίκες και 33 ήττες. Σε αυτή την πορεία ο Ραντλ προσφέρει 25,1 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ ανά αγώνα. Αυτά τα νούμερα θα πρέπει να καλύψουν οι Νεοϋορκέζοι που βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση έναντι των έκτων της περιφέρειας, Μπρούκλιν Νετς (41-35) και αντιλαμβάνονται ότι κατά 99% θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο γύρο των play offs τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με μειονέκτημα έδρας. 

Αυτό βέβαια που τους απασχολεί πλέον είναι η αποθεραπεία του Τζούλιους Ραντλ, διότι χωρίς αυτόν δεν θα έχουν καμία τύχη στην post season απέναντι στους δυναμικούς Καβαλίερς των Ντόνοβαν Μίτσελ, Ντάριους Γκάρλαντ, Τζάρετ Άλεν και του ανερχόμενου Ιβάν Μόμπλεϊ.