Elite League: Αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή - Προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ καταθέτει ο «Γηραιός»
i

© Intime

Elite League: Αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή - Προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ καταθέτει ο «Γηραιός»

Sportal newsroom 18:00 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 12.12.2022

Μπλεξίματα για τον Ηρακλή μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ ότι ο αθλητικός δικαστής του αφαίρεσε τρεις βαθμούς.

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Ηρακλής, αφού με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα της Elite League.

Ο «Γηραιός» είχε υποβάλλει εκπρόθεσμα τον φάκελο συμμετοχής του στο πρωτάθλημα και έτσι η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ποινή, που είναι βαθμολογική: 

«Σύμφωνα με την υπ.αρ. 950/07-12-2022 απόφαση του αθλητικού δικαστή, επιβάλλεται στην Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑ ΚΑΕ» η ποινή αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Elite League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

H ποινή επιβλήθηκε με βάση το άρθρο 77 Α του Ν.2527/1999. Εκκρεμεί προθεσμία προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ», αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο Ηρακλής πάντως δεν προτίθεται να χάσει έτσι εύκολα τους βαθμούς, αφού έχει δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή και θα το κάνει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πλήρη φάκελο και θα προσπαθήσει να μειώσει ή ακόμα και να ανατρέψει την ποινή που της επιβλήθηκε. Η συνέχεια, στα δικαστήρια...