Παραιτήθηκε ο κόουτς Καραγιαννης από τον Μίλωνα

Νίκος Καραγιάννης

i

© Intime

Παραιτήθηκε ο κόουτς Καραγιαννης από τον Μίλωνα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:20 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 03.03.2024

Λίγο μετά την... απρόσμενη ήττα από το Ψυχικό για την 24η αγωνιστική της Elite League, ο προπονητής του Μίλωνα, Νίκος Καραγιάννης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με το Ψυχικό και ο τρόπος που ήρθε η ήττα, έφεραν αναστάτωση στο Μίλωνα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Elite League, φιλοξενήθηκε από την ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχασε, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε ακόμα και με 15 πόντους μπροστά στο σκορ.

Το άσχημο αποτέλεσμα, επιβαρύνει την βαθμολογική υπόσταση του Μίλωνα, που πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχοντας όμως την ίδια συλλογή νικών-ηττών (14-10) και με τον έκτο Κόροιβο Αμαλιάδας και με τον έβδομο Ερμή Σχηματαρίου. Μόνο που πλέον έχει να διαχειριστεί και την αποχώρηση του κόουτς Νίκου Καραγιάννη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Γεγονός, που προκαλεί ένα είδους... σοκ, μιας και ο 54χρονος τεχνικός έχει σημαντική σύνδεση με τον Μίλωνα. Αυτός ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της σεζόν 2019-20, όταν και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μέσα σε δύο χρόνια την ανέβασε στη Β' Εθνική και ακολούθως στην Elite League (Α2) και τώρα η επιτυχημένη συνεργασία σταματά!

Στο αρχικό project της συνεργασίας τους, υπήρχε το... όνειρο επιστροφής στην Basket League και γι' αυτό επιλέχθηκε από την διοίκηση του Μίλωνα ο κόουτς Καραγιάννης, ο οποίος έχει τη φήμη του μετρ των ανόδων, που μέχρι ένα πολύ προχωρημένο σημείο επιβεβαιώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο.