Ελλάδα έτοιμη για «τελικό» πρόκρισης με τη Νέα Ζηλανδία (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:38 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 30.08.2023

Οι ώρες περνούν, το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία πλησιάζει και ο Χρήστος Τσάλτας μεταφέρει από τη Μανίλα όλα τα τελευταία νέα της Εθνικής πριν από την μεγάλη αναμέτρηση της Τετάρτης.

Αποστολή στη Μανίλα

Σε ρυθμούς Νέας Ζηλανδίας κινείται η Εθνική ομάδα, που έχει εστιάσει στο 100% την προσοχή της στη μεγάλη αναμέτρηση της Τετάρτης. Το δέλεαρ άλλωστε είναι τεράστιο, καθώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης για τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη.

Η Τρίτη (29/08) ήταν μια μέρα σχετικά ήρεμη, καθώς οι διεθνείς είχαν αποφόρτιση και προαιρετική προπόνηση, στην οποία πήραν μέρος οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Μάνος Χατζηδάκης και Γιώργος Παπαγιάννης.

Το κλίμα είναι πολύ καλό στα ενδότερα της ομάδας, άπαντες καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα του αγώνα, αλλά και το δέλεαρ που έχει η νίκη για τους παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι είναι αποφασισμένον να τα δώσουν όλα και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, τσεκάροντας το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του τουρνουά.

Το Sportal βρίσκεται στη Μανίλα και σας παρουσιάζει όλα τα τελευταία νέα από το «γαλανόλευκο» στρατόπεδο, εδώ όπου άπαντες μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Πέρο Κάμερον.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.