Η νέα ένταση του Αταμάν με Ισραηλινό: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνει εδώ; Φωνάξτε την ασφάλεια!» (vid)
i

printscreen

Η νέα ένταση του Αταμάν με Ισραηλινό: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνει εδώ; Φωνάξτε την ασφάλεια!» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:55 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 26.04.2024

Νέο δημοσίευμα από το μέσο ΟΝΕ κάνει... πρωταγωνιστή τον κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν σε ένα νέο φραστικό επεισόδιο στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά με έναν στενό φίλο του «αφεντικού» της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι.

Μετά το πρώτο ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ -κι ενώ ο Παναθηναϊκός είχε χάσει- ο Εργκίν Αταμάν είχε... παρεξηγηθεί με ισραηλινό δημοσιογράφο. Δεν ήθελε να του μιλήσει και αργότερα ο Τούρκος αποδέχθηκε το λάθος του. Γι' αυτό του ζήτησε «συγγνώμη» που ο Μόσε Μπάρντα την άκουσε, αλλά όπως έγραψε αργότερα στο μέσο της πατρίδας του δεν την αποδέχεται κιόλας.

Και πάνω που θεωρητικά τα... πνεύματα ηρέμισαν, ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Game 2 και ισοφάρισε τη σειρά των Playoffs, προέκυψε, όπως αποκάλυψε πάλι το ίδιο μέσο (αυτό του Μπάρντα), πως ο Αταμάν είχε κι άλλο φραστικό επεισόδιο με Ισραηλινό.

Η ιστοσελίδα ΟΝΕ δημοσίευσε ένα νέο video που δείχνει τον Αταμάν να λογομαχεί με τον Μπένι Μπάκλο, όπως αναφέρει, ο οποίος είναι φίλος του μεγαλομετόχου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι.

«Ποιος είναι αυτός ο τύπος;», ακούγεται να λέει ο Τούρκος προπονητής και όταν η απάντηση που πήρε ήταν «είμαι από το Ισραήλ», ο Αταμάν αναρωτήθηκε «τι κάνεις στα αποδυτήριά μου;» και ακολούθως είπε «φωνάξτε την ασφάλεια για αυτόν τον τύπο».

Κοινώς, η ένταση συνεχίζεται...

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 2 των playoffs της Euroleague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!