Επίσημο: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Βεζένκοφ
i

Olympiacos BC

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:00 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 02.01.2023

Ο διεθνής Βούλγαρος ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου θα είναι μόνιμος κάτοικος μέχρι το 2025, αφού οι πρόεδροι του Ολυμπιακού τον ανανέωσαν κάνοντας το καλύτερο δώρο στους φίλους της ομάδας.

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει μέχρι και το 2025 ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον σταρ του Ολυμπιακού να υπογράφει νέο, αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο έχει διάρκεια άλλα 2,5 χρόνια και νέες βελτιωμένες απολαβές για τον παίκτη. 

Ο Ολυμπιακός με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει στον Σάσα Βεζένκοφ πόσο τον εκτιμά και πόσο θέλει να τον κρατήσει στον Πειραιά για πολλά ακόμα χρόνια, προκειμένου να τον κάνει τον επόμενο αρχηγό του συλλόγου.

Ήδη άλλωστε φέτος αποτελεί τον τρίτο αρχηγό, μετά τους Παπανικολάου και Σλούκα.

Το μέχρι πρότινος συμβόλαιο του Βεζένκοφ, το οποίο υπεγράφη το 2021, έληγε το καλοκαίρι του 2024, με τον Ολυμπιακό να κάνει κίνηση – ματ και να κρατάει στα ερυθρόλευκα τον κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης, στην οποία αναμένεται να παίξει μόνο με την ερυθρόλευκη φανέλα! 

Από την άλλη, προβλέπεται κανονικά ΝΒΑ out, όμως τα νέα δεδομένα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να αφήσει ενδεχομένως το μεγάλο Λιμάνι, έχοντας την ευκαιρία να γίνει ξεχωριστό μέρος της ιστορίας του συλλόγου. 

O Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ μετά την εκπληκτική του διετία στην Ευρωλίγκα, όπου πέρυσι έφτασε κοντά στο βραβείο του MVP, συνεχίζει και φέτος σε υψηλές πτήσεις (19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,3 κλεψίματα, 25,3 PIR) και αποτελεί ίσως τον καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ ως το 2025!

O 27χρονος φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (02/01) με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια την υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου.