Επίσημο το διαζύγιο του Απόλλωνα με τον κόουτς Δελέγκο

Ο Κώστας Δελέγκος

i

©InTime

Επίσημο το διαζύγιο του Απόλλωνα με τον κόουτς Δελέγκο

Sportal newsroom 14:48 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 07.12.2023

Ένα μήνα μετά την πρόσληψή του και αφού τις τελευταίες ώρες είχε παραιτηθεί ο Κώστας Δελέγκος που είχε αναλάβει τον Απόλλων Πατρών στις αρχές του Νοέμβρη, πλέον έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο.

Στις 6 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής του Απόλλων Πατρών και ως ο αντικαταστάτης του Νίκου Βετούλα. Τελικά, ο Κώστας Δελέγκος στην πραγματικότητα δεν συμπλήρωσε ούτε έναν μήνα στην τεχνική ηγεσία των Αχαιών, καθώς είχε παραιτηθεί λίγο μετά την ήττα από το Περιστέρι (90-57). Απλώς το μεσημέρι της Πέμπτης (7/12) ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Άρα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα της Πάτρας ξαναμπαίνει σε διαδικασία διαδοχής για τον πάγκο, σε μία σεζόν που έχουν... διογκωθεί πολύ νωρίς οι αγωνιστικές δυσκολίες και ο δύσκολος δρόμος προς τη νίκη. Έπειτα από εννέα αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα ο Απόλλωνας έχει μόλις μία νίκη, όση και η Καρδίτσα και οι δύο επαρχιακές ομάδες έχουν χάσει ήδη σημαντικό έδαφος για την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία των εγχώριων πρωταθλημάτων. 

H ανακοίνωση του Απόλλωνα
«Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή Κώστα Δελέγκου από τον πάγκο της ομάδας μας. Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Δελέγκο για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!