Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Χαιρετίζουμε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στη σπουδαιότερη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Χαιρετίζουμε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στη σπουδαιότερη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός»

Sportal newsroom 16:36 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 16.05.2023

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μετά την υπογραφή της σύμβασης από την ΚΑΕ για το κλειστό του ΟΑΚΑ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την προσφορά της οικογένειάς του στον σύλλογο.

Με ανακοίνωση του ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός χαιρετίζει την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ. Το μεγαλύτερο κλειστό της χώρας πέρασε στα χέρια της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού, που επισημοποιήθηκε με την υπογραφή των συμβάσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ήταν βασικός αρωγός στην αναγέννηση του ερασιτέχνη.

Γιαννακόπουλος: «Θα νικήσουμε όποιον μπει στον δρόμο μας - Το ΟΑΚΑ είναι δικό μας και λέγεται «Παύλος Γιαννακόπουλος»
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:19 - 16.05.2023

Γιαννακόπουλος: «Θα νικήσουμε όποιον μπει στον δρόμο μας - Το ΟΑΚΑ είναι δικό μας και λέγεται «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού ολοκληρώθηκε η ιστορική υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έκανε ανακοίνωση γεμάτη ενθουσιασμό και θέληση για επιστροφή στην κορυφή.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος χαιρετίζει με ενθουσιασμό την απόφαση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στη σπουδαιότερη ομάδα που έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός.

Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη και ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας σταδιακά αποκτά δικές του εγκαταστάσεις σε όλα τα σπορ. Το τμήμα μπάσκετ ανδρών του «τριφυλλιού» έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλα τα αθλήματα του Συλλόγου, έχει γαλουχήσει αμέτρητες γενιές «πράσινων» οπαδών και θα αποτελεί πάντα το καμάρι όλων των Παναθηναϊκών.

Λίγα χρόνια μετά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος - που ήταν ο βασικός αρωγός στην αναγέννηση του ΑΟ - κατάφερε μετά από επίπονες προσπάθειες ετών να εξασφαλίσει το παρόν και το μέλλον της ΚΑΕ Παναθηναικός και παράλληλα να σκορπίσει χαρά, αγαλλίαση και όραμα στα εκατομμύρια των οπαδών του Συλλόγου.

Οι δικές του ενέργειες έφεραν εις πέρας αυτό που επί δεκαετίες φαινόταν ακατόρθωτο και η ιστορία θα τον κατατάξει ως άξιο συνεχιστή της σπουδαίας οικογένειας Γιαννακόπουλων. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το εχέγγυο ότι αργά ή γρήγορα τα Αστέρια θα γίνουν περισσότερα. Κάπου εκεί ψηλά, χαμογελάνε πλατιά σήμερα ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα.