Ο Αταμάν συνάντησε τον Ερντογάν στην Αθήνα

Ο Αταμάν συνάντησε τον Ερντογάν στην Αθήνα

Γιώργος Γαβριλάκης 15:57 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 07.12.2023

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίτ Ερντογάν, πριν συναντήσει τον πρωθυπουργο Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε μία επαφή με τον προπονητή του Παναθηναϊκού και συμπατριώτη του, Εργκίν Αταμάν.

Η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό. Ο λόγος του ταξιδιού ήταν η συνάντησή του κυρίως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν είναι ο μόνος που προβλέπεται να έρθει σε επαφή μαζί του. 

Στην πρωτεύουσα οι... μισοί δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της παρουσίας του Τούρκου Προέδρου, αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συμπατριώτης του, Εργκίν Αταμάν, βρήκε τον τρόπο το μεσημέρι της Πέμπτης (7/12) να τον επισκεφθεί στην Πρεσβεία της Τουρκίας, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης -επί της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β'. 

Είχαν μία σύντομη συνομιλία στα... όρθια και ο καθένας ακολούθησε το πρόγραμμά του. Ο Ερντογάν συνέχισε την περιοδεία του, στο πλαίσιο της οποίας θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη, αλλά και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και θα αναχωρήσει το απόγευμα με προορισμό την πατρίδα του. 

Αντίθετα, ο Εργκίν Αταμάν μετά τη επίσκεψή του στην Πρεσβεία επιστρέφει στο κλασσικό του πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό, αφού το βράδυ της Πέμπτης (7/12, 21:15) φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της EuroLeague

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!