Ερνανγκόμεθ: «Είμαστε ακόμη στο 50%» (vid)

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ερνανγκόμεθ: «Είμαστε ακόμη στο 50%» (vid)

Sportal newsroom 18:19 - 29.12.2023

Ο ΧΟυάντσο Ερνανγκόμεθ είναι σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός AKTOR θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στη συνέχεια, καθώς, σύμφωνα με τον Ισπανό, οι Πράσινοι είναι μόλις στο 50%.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν έχει βρει ακόμη το χέρι του, καθώς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα είχε μόλις 4 πότνους (2/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα) όμως βοηθά σε όλους τους τομείς του αγώνα, έχοντας 8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο με 17 λεπτά στο παρκέ.

Ο Ισπανός σταρ μίλησε για την κατάστασή του, το ρεκόρ του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά και το ποσοστό ετοιμότητας των Πρασίνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Amerikanos24:

Για το 10-7 μετά την πρώτο γύρο:

«Ναι, σίγουρα. Το να είσαι τέταρτος σε αυτή την Euroleague είναι πολύ δύσκολο. Εμείς δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά όμως τελειώσαμε καλά τον πρώτο γύρο. Το σπουδαίο είναι ότι δεν παίζουμε ακόμα καλό μπάσκετ. Κερδίζουμε παιχνίδια όμως. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα. Νομίζω πως όλοι έχουν ρόλο τώρα και πλέον παίζουμε λίγο καλύτερα».

Για τα ποστοστά του στα σουτ:

«Είμαι χαρούμενος για τις νίκες. Θα κάνω ότι χρειαστεί η ομάδα μου για να κερδίσουμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσω τα ποσοστά μου και θα το κάνω.»

Για το ποσοστό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού:

«50%»

🔴Sportal Euroleague Show με Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής