Σφαιρόπουλος: «Η απόφαση πριν το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τη συμμετοχή του Τόπιτς»

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

©Intime

Σφαιρόπουλος: «Η απόφαση πριν το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό AKTOR για τη συμμετοχή του Τόπιτς»

Γιάννης Πάλλας 23:39 - 26.12.2023

Ενθουσιασμένος από την ενσωμάτωση στον Ερυθρό Αστέρα του σπουδαίου ταλέντου Νίκολα Τόπιτς δηλώνει ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος αφήνοντας ανοικτό το θέμα της συμμετοχής του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ανοικτό άφησε το θέμα της συμμετοχής του σπουδαίου ταλέντου Νίκολα Τόπιτς στον αγώνα της Πέμπτης (28/12, 21:15) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ενσωμάτωση του Τόπιτς στο έμψυχο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα, μετά την διακοπή του δανεισμού του στην Μέγκα.

Ο 18χρονος γκαρντ έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στην Αδριατική λίγκα (ABA League) με την φανέλα της Μέγκα και αποφασίστηκε να επιστρέψει άμεσα στον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τον ρίξει στο παρκέ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ.

«Χρειαζόμασταν αλλαγές, να προσθέσουμε νέους παίκτες στο ρόστερ, να φτιάξουμε χημεία, να είμαστε παραγωγικοί. Όλοι πρέπει να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Ξέρετε πόσο ήθελα τον Νίκολα Τόπιτς. Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, θα βοηθήσει την ομάδα. Είναι νέος, θα έχει την ευκαιρία να προοδεύσει και να γίνει ακόμα καλύτερος» δήλωσε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα.

Και πρόσθεσε: «Θα δούμε. Δεν θα τον αναγκάσω, θα προπονηθεί σήμερα και αύριο, αλλά αν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, η απόφαση θα ληφθεί πριν το ίδιο το ματς. Είναι ένας παίκτης στον οποίο υπολογίζω πολύ. Έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις μέχρι στιγμής, πρέπει να αναβαθμίσουμε αυτήν την ομάδα. Έχουμε πλήρες ρόστερ, τώρα πρέπει να βρούμε χημεία».