Μεγάλος στόχος του Ερυθρού Αστέρα ο Κάλινιτς

Μεγάλος στόχος του Ερυθρού Αστέρα ο Κάλινιτς

Νίκος Καλαμπάκας 14:52 - 25.05.2023

Ο Ερυθρός Αστέρας αρχίζει σιγά σιγά να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, με την ομάδα του Βελιγραδίου να έχει έναν μεγάλο στόχο: την επιστροφή του Νίκολα Κάλινιτς στα ερυθρόλευκα.

Να δημιουργήσει μια ομαδα που θα παλεύει για την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague θέλει ο Ερυθρός Αστέρας τη νέα σεζόν και για το λόγο αυτό ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν σηκώσει μανίκια, προκειμένου να βρουν στην αγορά τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Μία εξ αυτών σχετίζεται με έναν παίκτη που στο παρελθόν έγραψε χρυσές σελίδες στην ομάδα του Βελιγραδίου. Τα τελευταία χρόνια ο Νίκολα Κάλινιτς αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, όμως το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ερυθρό Αστέρα δεν έσβησε ποτέ.

Στους τελικούς της ABA LIGA ο Ερυθρός Αστέρας
ABA LIGA

00:03 - 24.05.2023

Στους τελικούς της ABA LIGA ο Ερυθρός Αστέρας

Η Μπούντουτσνοστ δεν ήταν ικανή να λυγίσει τον Ερυθρό Αστέρα, ηττήθηκε με 56-97 στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς της με την ομάδα του Ιβάνοβιτς και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι της Σερβίας πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δημοσιεύματα από την Βαρκελώνη, στο στρατόπεδο της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχουν... κυκλώσει την περίπτωση του Κάλινιτς όσον αφορά την ερχόμενη σεζόν, θέλοντας να χτίσουν γύρω του μια ομάδα δυνατή σε όλα τα επίπεδα.

Την φετινή σεζόν ο Σέρβος φόργουορντ μέτρησε 6,4 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Euroleague, δίχως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι δεδομένο άλλωστε πως ενδεχόμενη επιστροφή του στο Βελιγράδι θα τον κάνει με το... καλημέρα τον ηγέτη του Αστέρα εντός και εκτός γηπέδου.