Ανησυχία για Μπιέλιτσα στον Ερυθρό Αστέρα

O Μπιέλιτσα με τη φανέλα της Σερβίας

i

© Intime

Ανησυχία για Μπιέλιτσα στον Ερυθρό Αστέρα

Νίκος Καλαμπάκας 21:09 - 27.09.2023

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα τραυματίστηκε στη γάμπα και θα μείνει για λίγο καιρό εκτός προπονήσεων. Δεν πάει ακόμα για παίκτη η ομάδα του Ιβάνοβιτς.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ήταν η τελευταία χρονικά προσθήκη στον Ερυθρό Αστέρα, που φέτος φιλοδοξεί να τερματίσει στην οκτάδα της Euroleague και να αγωνιστεί στα Playoffs της διοργάνωσης, όμως ο Σέρβος φόργουορντ δεν πρόλαβε καλά καλά να εγκλιματιστεί στο Βελιγράδι και τραυματίστηκε.

Ο πρώην παίκτης της Φενέρ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των ερυθρόλευκων του βελιγραδίου τουλάχιστον για μια εβδομάδα.

O Μπιέλιτσα ο οποίος αγωνίστηκε στην τωρινή του ομάδα και τη διετία 2008 έως 2010 θα κάνει ένα μικρό διάλλειμα από τις προπονήσεις, όμως στο Βελιγράδι δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του, αν και αρχικά υπήρξαν φήμες ότι είναι κάτι σοβαρό.

Ο Ερυθρός Αστέρας φέτος ενισχύθηκε με στόχο να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Στο Βελιγράδι πλέον θα αγωνίζονται οι Τεόντοσιτς, Χάνγκα, Μπολομπόι, Ντος Σάντος, Νταβίντοβατς, Σιμόνοβιτς, Γκιεντράιτις, Νέιπιερ, ενώ η τελευταία προσθήκη των ερυθρόλευκων ήταν ο Μπιέλιτσα.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα ψαχτεί για παίκτη στην αγορά, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έχει συχνούς τραυματισμούς και είναι επίφοβος για υποτροπή!

Tags: