ΕΣΑΚΕ: Με δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four του Βερολίνου!

Μόουζες Ράιτ

ΕΣΑΚΕ: Με δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four του Βερολίνου!

Νίκος Καλαμπάκας 00:49 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:49 - 13.04.2024

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν πάρει τη θέση τους στα playoffs της Euroleague και ο ΕΣΑΚΕ με μήνυμά του εύχεται οι δύο ελληνικές ομάδες να βρεθούν στο Final 4 του Βερολίνου.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή σεζόν της Euroleague για τις ελληνικές ομάδες. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εξασφάλισαν από μια θέση στα playoffs, με τους πράσινους να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους που θα προκύψει από το ζευγάρι της Μακάμπι με την Μπασκόνια, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει ήδη χαράξει την πορεία του για τη Βαρκελώνη.

Μπαρτζώκας: «Πριν τον αγώνα με τη Φενέρ είπα στους παίκτες μου οτι θέλω την Μπαρτσελόνα»
EUROLEAGUE

00:26 - 13.04.2024

Μπαρτζώκας: «Πριν τον αγώνα με τη Φενέρ είπα στους παίκτες μου οτι θέλω την Μπαρτσελόνα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ενώ αποκάλυψε ότι είχε πει στους παίκτες του ότι θέλει να παίξουν με την Μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες του Αταμάν θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην ομάδα που θα βρεθεί τελικά στον δρόμο τους, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για αυτούς του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού θα αγωνιστούν κόντρα στην Μπάρτσα με μειονέκτημα.

Ο ΕΣΑΚΕ στέλνει μήνυμα στις δύο ελληνικές ομάδες στο οποίο εύχεται να βρεθούν αμφότερες στο Βερολίνο:

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός βρίσκονται στα PlayOffs της Euroleague.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τους αθλητές, προπονητές, επιτελεία υποστήριξης και διοικήσεις των Παναθηναϊκού AKTOR, Ολυμπιακού για την πρόκριση τους στα PlayOffs της Euroleague.

Η πρόκριση των δύο ομάδων αντανακλά στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εύχονται στις ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακό καλή επιτυχία στα PlayOffs και στο Final Four του Βερολίνου να πάρουν μέρος και οι δύο ελληνικές ομάδες!