Έσπασε το χέρι του ο Μακ του Απόλλωνα Πατρών
i

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Έσπασε το χέρι του ο Μακ του Απόλλωνα Πατρών

Πάρης Τσελεπίδης • 16:59 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουνε για τον Απόλλωνα Πατρών και το τεχνικό του Νίκο Βετούλα στη μάχη της παραμονής στην Basket League με πιο σοβαρό αυτό του Τέβιν Μακ.

Προβλημάτων τραυματισμών συνέχεια για το Νίκο Βετούλα και τον Απόλλωνα Πατρών στη μάχη της παραμονής. Πιο σοβαρό αυτό του Τέβιν Μακ που δεν πρόλαβε να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Άρη αφού στην προπόνηση της Παρασκευής (10/02) έσπασε το χέρι του.

Ο τραυματισμός του Αμερικανού φόργουορντ των μελανόλευκων ήρθε μόλις λίγες ώρες αφού είχε δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι για μερικές ώρες ο Βετούλας έχασε μία από τις αλλαγές που είχε δικαίωμα να κάνει στη διάρκεια του Β΄ γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο τραυματισμός του Μακ ήρθε δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Άρη. Στη διάρκεια αυτού ωστόσο προστέθηκαν δύο ακόμη. Ο ένας είχε να κάνει με τον Ιμπραχίμ Σιλά και ο άλλος με τον Γιώργο Μπόγρη.

Ο Αμερικανός σέντερ του Απόλλωνα υπέστη διάστρεμμα στη διάρκεια του παιχνιδιού και πλέον αναμένεται να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του. Από αυτήν θα εξαρτηθεί και το πόσο θα μείνει εκτός δράσης. Τη στιγμή αυτή ωστόσο εκφράζονται φόβοι ακόμη και για έναν μήνα με τον Σιλά να έσφιξε τα δόντια και να αγωνίστηκε μέχρι τέλους κόντρα στον Άρη.

Κι όσο για τον Μπόγρη ο διεθνής σέντερ του Απόλλωνα στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκε στο παρκέ να πιάνει το γόνατό του. Εκεί όπου και τραυματίστηκε με το διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται στις 2-3 εβδομάδες.

Το ευχάριστο για τον Βετούλα και τους τραυματίες του είναι ότι ακολουθεί η διακοπή στο πρωτάθλημα της Basket League. Και για τα παιχνίδια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθούνε 16-19 στο κλειστό Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας. Τα τελευταία στο δρόμο προς τη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παράλληλα όμως ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά ευελπιστώντας το συντομότερο δυνατό να έχει στη διάθεσή του έναν ακόμη παίκτη. Και πιο συγκεκριμένα έναν ακόμη περιφερειακό που θα του δώσει λύσεις από την περιφέρεια.