Ο Ιτούδης αποκάλυψε τι έγραφε ο πίνακας στα αποδυτήρια για το κενό του Μήτογλου

Δημήτρης Ιτούδης

i

©Intime

Ο Ιτούδης αποκάλυψε τι έγραφε ο πίνακας στα αποδυτήρια για το κενό του Μήτογλου

Sportal newsroom 14:43 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 26.08.2023

Τα όσα έγραψε πίνακα στα αποδυτήρια της εθνικής για το κενό του Ντίνου Μήτογλου αποκάλυψε ο Δημήτρης Ιτούδης

Στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου η «επίσημη αγαπημένη» συνάντησε την Ιορδανία και τη νίκησε με 92-71, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη (19 πόντοι) και διψήφιους τους Ουόκαπ, Παπαπέτρου και Ρογκαβόπουλο

Βέβαια, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι εθνική ταξίδεψε στις Φιλιππίνες με αρκετά προβλήματα. Οπως η απουσία του Ντίνου Μήτογλου, για τον οποίο το τεχνικό τιμ της «γαλανόλευκης» κατέφυγε σε εκ των έσω λύσεις και σε... κόλπα, τα οποία αφορούσαν και το ψυχολογικό κομμάτι των παικτών.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ιορδανία, ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε το «τρικ» που χρησιμοποίησε για να εμψυχώσει τους παίκτες στα αποδυτήρια.

To coast to coast του Θανάση Αντετοκούνμπο και το πανέμορφο στιγμιότυπο (vid)
FIBA WORLD CUP

13:10 - 26.08.2023

To coast to coast του Θανάση Αντετοκούνμπο και το πανέμορφο στιγμιότυπο (vid)

Πήρε το ριμπάουντ, διέσχισε όλο το γήπεδο σε μία φάση που θύμισε... τον αδελφό του. Το πάθος του Θανάση Αντετοκούνμπο έδωσε έξτρα δυναμική στην Εθνική μας στο ματς με την Ιορδανία -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- και στο πρώτο ημίχρονο έκανε μία ενέργεια που

«Oι προπονητές προετοίμασαν κάτι πολύ καλό στα αποδυτήρια, βάζοντας το όνομα του καθενός και στο πλάι +2, +5, + κάτι... Δηλαδή, μια προσπάθεια έξτρα χρειάζεται ο καθένας για να καλύψει το κενό του Ντίνου. Όλα αυτά, σε μεγάλο βαθμό, έγιναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.