Το ελληνικό μπάσκετ συγχαίρει την «χάλκινη» Εθνική Νέων

Βαγγέλης Ζούγρης

i

Βαγγέλης Ζούγρης / © FIBA

Το ελληνικό μπάσκετ συγχαίρει την «χάλκινη» Εθνική Νέων

Sportal newsroom 22:41 - 16.07.2023

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΕΣΑΚΕ και όχι μόνο, έστειλαν το δικό τους μήνυμα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική Νέων.

Η Εθνική Νέων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Κ20 της Κρήτης και σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ έσπευσε να συγχαρεί τον Κώστα Παπαδόπουλο και τα παλικάρια του για την μεγάλη αυτή επιτυχία. 

Πρώτος «άνοιξε» τον χορό ο Ολυμπιακός, ο οποίος έγραψε: «Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Νέων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

«Συγχαρητήρια παιδιά! Μας κάνατε περήφανους!», ανέφερε από πλευράς της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τόνισε ότι «Η ΑΕΚ ΒC συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές και τα στελέχη της Εθνικής Νέων Ανδρών και βεβαίως τον γυμναστή της Ομάδας μας Στράτο Τσαμπή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο EurobasketU20. Το ελληνικό μπάσκετ σταθερά ψηλά.»

Η ΚΑΕ Περιστέρι, στην δική της ανακοίνωση, αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της Εθνικής Κ20 και στο προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Είμαστε περήφανοι για σας, περήφανοι που το ελληνικό μπάσκετ, έχει μέλλον!»

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ συγχαίρει την Εθνική Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ U20», έγραψε από πλευράς του ο Άρης. 

«Η Εθνική Νέων Ανδρών κέρδισε το Βέλγιο με σκορ 68-64 και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ηράκλειο. Η ΚΑΕ Λαύριο συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές - παίκτες, προπονητές, επιτελείο και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης - για αυτή την επιτυχία που φανερώνει πώς υπάρχει μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ», αναφέρει στην δική του ανακοίνωση το Λαύριο.