Κάκωση στο γόνατο ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη ο Μήτρου-Λογνκ

Κώστας Αντετοκούνμπο

Κάκωση στο γόνατο ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη ο Μήτρου-Λογνκ

Χρήστος Τσάλτας 21:35 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 26.02.2024

Με προβλήματα συνεχίζεται ο αγώνας της Εθνικής στην Ολλανδία, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο ένιωσε κάκωση στο γόνατο, ενώ ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ απέναντι στην Ολλανδία, όμως έχει να διαχειριστεί και προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πριν από αυτόν.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Χάγη, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, όμως δεν θα ολοκληρώσει τον αγώνα. Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR ταλαιπωρείται από κάκωστη στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ώστε να προφυλαχθεί.

Την ίδια ώρα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν έχει πατήσει παρκέ στο παιχνίδι της Ολλανδίας και αιτία είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πρωινό shootaround. Πιο συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και ως εκ τούτου ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα του δώσει χρόνο στην αναμέτρηση για να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός τους.