Ετοιμάζεται για επιστροφή στο Game 2 με Σέλτικς ο Εμπίντ

Τζοέλ Εμπίντ

Ετοιμάζεται για επιστροφή στο Game 2 με Σέλτικς ο Εμπίντ

17:49 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 03.05.2023

Ο Τζοέλ Εμπίντ έμεινε εκτός στο Game 1 της σειράς των Φιλαδέλφεια 76ερς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, στη Βοστώνη, όμως ενόψει του Game 2 ετοιμάζεται για το δικό του come back.

Προ των πυλών της επιστροφής του Τζοέλ Εμπίντ στη δράση είναι οι Σίξερς. Ο MVP της σεζόν στο ΝΒΑ είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς, έστω κι αν η απουσία του δεν φάνηκε τόσο στο Game 4 της σειράς με τους Μπρούκλιν Νετς, όσο και στο Game 1 των ημιτελικών της Ανστολής απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Καμερουνέζος σέντερ όμως ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση στο Game 2 της σειράς στο TD Garden. Αυτό γιατί ήδη νιώθει καλύτερα σε σχέση με τις πορηγούμενες μέρες, ανέβασε στροφές στην προπόνηση της Τρίτης και τώρα ετοιμάζεται να αγωνιστεί και να δώσει ξανά λύσεις στην ομάδα του στην επίθεση.

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Εμπίντ στη δράση αναμένεται να δυναμώσει αισθητά τους Σίξερς, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν, την ώρα που η ομάδα της Πενσιλβάνια προηγείται στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας με 1-0, έπειτα από το break στο Game 1 της σειράς στη Βοστώνη.