Τα... γύρισε ο Μεσίνα για Νέιπιερ: «Οι δημοσιογράφοι δημιούργησαν θέμα»

Έτορε Μεσίνα

Τα... γύρισε ο Μεσίνα για Νέιπιερ: «Οι δημοσιογράφοι δημιούργησαν θέμα»

Χρήστος Τσάλτας 16:39 - 11.11.2023

Ο Έτορε Μεσίνα με νέα δήλωσή του ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από το θέμα του Σαμπάζ Νέιπιερ, τονίζοντας πως ο Αμερικανός γκαρντ ουδέποτε εξέφρασε επιθυμία να επιστρέψει στο Μιλάνο, ρίχνοντας το φταίξιμο στους δημοσιογράφους.

Από το πρωί του Σαββάτου ο Έτορε Μεσίνα βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς μία δήλωσή του άναψε φωτιές. Τόσο στην Ιταλία, όσο και στη Σερβία. Διότι σε αυτή τόνισε πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ, που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, έστελνε μηνύματα στους ιθύνοντες την πρωταθλήτρια Ιταλίας, για να επιστρέψει στην «πρωτεύουσα της μόδας».

«Πέρυσι ο Νέιπιερ μας οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», θύμισε και σημείωσε με έντονα γράμματα πως «το καλοκαίρι είπε πως θέλει να μείνει, αλλά αύξησε τις απαιτήσεις του. Του είχαμε ήδη προσφέρει τριπλά λεφτά από αυτά που έπαιρνε. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε κάτι περισσότερο και τώρα στέλνει μηνύματα σε φίλους του και λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει», ήταν τα λόγια του «Έκτορα» σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το θέμα πήρε έκταση και οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Κάτι που ώθησε τον Μεσίνα να πάρει εκ νέου θέση για το θέμα, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε τέθηκε κάποιο θέμα, ενώ υπογράμμισε πως από τους δημοσιογράφους ξεκίνησε η όλη υπόθεση.

Στη διευκρινιστική του δήλωση ο Μεσίνα τόνισε: «Θα ήθελα να επισημάνω ότι, μιλώντας για τον Σαμπάζ Νέιπιερ ενώπιον ορισμένων δημοσιογράφων για τους λόγους της αποχώρησής του από το Μιλάνο, ποτέ δεν είπα ή υπέθεσα ότι έχει εκφράσει σε κανέναν την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μιλάνο. Ήταν καθαρά ερμηνεία του δημοσιογράφου. Τρέφω τον απόλυτο σεβασμό για τον Σαμπάζ και για τον Ερυθρό Αστέρα και ποτέ δεν μιλάμε για παίκτες από άλλες ομάδες».

Όλα αυτά σε μια περίοδο που η Αρμάνι Μιλάνο «καίγεται» για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ, με τον Μεσίνα να βγάζει στην... σέντρα για ακόμα μια φορά τον Κέβιν Πάνγκος, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν ο κατάλληλος παικτης για να ηγηθεί της ομάδας στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Sportal Euroleague Show: Παρά ένα «κατοστάρα» για τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο, με «βουνό» Μήτογλου

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!