Έτσι θα υποδεχτεί η Αθήνα το 25ο All Star Game (vid)
i

Το 24ο all star game / © Intime

Έτσι θα υποδεχτεί η Αθήνα το 25ο All Star Game (vid)

Sportal newsroom 20:20 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 12.12.2022

Δείτε το promo video του All Star Game που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το διήμερο 17-18/12.

Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Δεκεμβρίου) θα διεξαχθεί εκεί το φετινό All Star Game. 

Φέτος η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Ελλάδας έπειτα από 23 χρόνια και θα είναι ξεχωριστό για πολλούς λόγους. Ο ΕΣΑΚΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων επαγγελματικού μπάσκετ, διοργανώνει ψηφοφορία για τους 30 αθλητές που θα μπουν στο Hall Of Fame

Οι πρώτοι 30 Πρωταγωνιστές που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού θα τιμηθούν στην ανάπαυλα του Κεντρικού Αγώνα του 25ου All Star Game - ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» με ώρα έναρξης τις 13:00 – σε μια συγκινητική τελετή εισόδου στο Hall of Fame που θα... ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ!

Ο ΕΣΑΚΕ δίνει ξεχωριστό τόνο στο φετινό All Star Game και ξεχωριστό είναι και το βίντεο που προμοτάρει τη διοργάνωση. Εκεί έχουμε πολλά πλάνα από Αθήνα, αλλά και ξεχωριστές φάσεις από παλιότερα παιχνίδια. Να σημειωθεί ότι εκτός από την βράβευση των Hall of Famers, θα διεξαχθούν και οι παραδοσιακοί διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων, σε ένα χορταστικό μενού γεμάτο μπάσκετ και θέαμα.