H EuroLeague μέσα σε ένα χρόνο απέκτησε 240.000 νέους followers - Έφθασε το... εκατομμύριο!
i

© EuroLeague Basketball

H EuroLeague μέσα σε ένα χρόνο απέκτησε 240.000 νέους followers - Έφθασε το... εκατομμύριο!

Γιώργος Γαβριλάκης 11:52 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 03.02.2024

Στο προφίλ της EuroLeague στο Instagram, στις 2 Φεβρουαρίου του 2023, υπήρχαν 760.000 ακόλουθοι και την ίδια ημερομηνία του 2024, τη μέρα που συμπληρωνόταν η 25η αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν, η παρέα μεγάλωσε κατά 240 χιλιάδες και έφθασε τους 1.000.000 followers.

Η ποιότητα, το θέαμα και όλα όσα έχει εγκαταστήσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η EuroLeague έχουν συγκινήσει τους φιλάθλους από κάθε σημείο του πλανήτη. Πέραν όμως, από τη εντυπωσιακή δράση εντός των αγωνιστικών χώρων και το ταλέντο των μεγάλων σταρ της διοργάνωσης, υπάρχει και ένας αποτελεσματικός διοικητικός μηχανισμός ανάπτυξης. 

Και επειδή, στην εποχή μας, βρισκόμαστε μέχρι τον... λαιμό χωμένοι στα κοινωνικά δίκτυα, εκεί παίζεται το εμπορικό παιχνίδι και η EuroLeague Basketball, -συνολικά ως οργανισμός- έχει επενδύσει σε αυτόν τον τομέα. Και χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό. 

Μάλιστα, τα στοιχεία και οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι εντυπωσιακοί από χρονιά σε χρονιά και τα ρεκόρ ήδη έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024-25. Μέχρι το τέλος τους προβλέπονται κι άλλα, αλλά τη μέρα που ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική (Παρασκευή 2/2) η EuroLeague γιόρτασε και την συμπλήρωση ενός εκατομμυρίου followers στο προφίλ της στο Instagram

Το εντυπωσιακό της ιστορίας, είναι πως πέρσι τέτοια μέρα (2 Φεβρουαρίου 2023) οι ακόλουθοι ήταν 760 χιλιάδες. Πράγμα που σημαίνει ότι μέσα σε ένα χρόνο ακριβώς, αυξήθηκαν κατά 240 χιλιάδες! 

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου, έχει έντονη, εντυπωσιακή και ποιοτική παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης πλέον, ασχολούνται ενεργά -ειδικά του τελευταίους μήνες- με την ανάπτυξη αυτού του τομέα και τα πρώτα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. 

Βέβαια, για να αντιληφθεί κανείς τα μεγέθη των υπόλοιπων κορυφαίων πρωταθλημάτων του πλανήτη, αξίζει να σημειωθεί ότι το ΝΒΑ στο Instagram έχει 85,8 εκατομμύρια followers, η ποδοσφαιρική Premier League της Αγγλίας 72,5 εκατομμύρια και το UEFA Champions League είναι πρώτο χωρίς να... απειλείται με 113 εκατομμύρια!  

🔴 Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός 80-68: Γεύτηκε το δικό του «δηλητήριο» στο Κάουνας-Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!