Η απίθανη τάπα του Αντετοκούνμπο στην κορυφή του Top 10 της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague - Διπλός Λεσόρ στη λίστα (vid)

Κώστας Αντετοκούνμπο και Ματίας Λεσόρ

Η απίθανη τάπα του Αντετοκούνμπο στην κορυφή του Top 10 της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague - Διπλός Λεσόρ στη λίστα (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:54 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 16.12.2023

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο φιλοδώρησε με μία φοβερή τάπα τον Ζοφρέ Λοβέρν και κατέκτησε την κορυφή του Top 10 της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague. Στη λίστα κι ο Ματίας Λεσόρ για ακόμη μία φορά.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στις νίκες στη EuroLeague, καθώς επικράτησε με 89-81 της Βιλερμπάν για την 14η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το διπλό στο Αστρομπάλ προσφέροντας παράλληλα θέαμα. Το γεγονός ότι τρεις φάσεις των «πράσινων» βρίσκεται στο Top 10 της αγωνιστικής επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. 

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος φιλοδώρησε με μία αυτοκρατορική τάπα τον Ζοφρέ Λοβέρν. Σε ένα ακόμα Top 10 ο Ματίας Λεσόρ προσθέτει το όνομά του κι αυτή τη φορά μάλιστα είναι διπλός. Ο Γάλλος σέντερ των «πράσινων» κατέκτησε την 9η θέση με ένα μπλοκ κόντρα στον Τιμοτέ Λουγουαγού-Καμπαρό, αλλά και την 4η θέση με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα έπειτα από κλέψιμο και ασίστ του Κώστα Σλούκα. 

https://www.youtube.com/watch?v=VMWkOKBMPiI

🔴Sportal Euroleague Show: Σόου Σλούκα, «τάληρο» στο Φάληρο και αποκλεισμός - σοκ για Παναθηναϊκό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!