Μεγάλο παιχνίδι στην Πόλη, γερμανικός «εμφύλιος» στο Βερολίνο

Μεγάλο παιχνίδι στην Πόλη, γερμανικός «εμφύλιος» στο Βερολίνο

Sportal newsroom 08:54 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 18.01.2024

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (19:30) την ώρα που η Άλμπα Βερολίνου θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου (21:00) στον «εμφύλιο» της αγωνιστικής, στην Euroleague. Σημαντικό παιχνίδι στο Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να αντιμετωπίζει την Μπασκόνια.

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Euroleague και τις «μάχες» για πλέι οφ και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη να συνεχίζονται.

Η Αναντολού Εφές μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια, που έβαλε τέλος στο σερί ηττών στη διοργάνωση, υποδέχεται την ανεβασμένη Μπαρτσελόνα, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της βραδιάς. Οι Τούρκοι θέλουν να ανέβουν ακόμα περισσότερο και να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη 10άδα, την ώρα που η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή.

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται την Μπασκόνια, του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σε μια σημαντική αναμέτρηση για τις θέσεις των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες την 21η αγωνιστική, κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακό, αντίστοιχα και θέλουν να συνεχίσουν με καλό ρυθμό και στην 22η αγωνιστική, παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει και... εμφύλιο, καθώς η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, στην Mercendes Benz Arena, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Η Άλμπα θέλει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας, την ώρα που η Μπάγερν θέλει την εκτός έδρας νίκη για να διατηρήσει την επαφή της με τις θέσεις που οδηγούν στο Play-In.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την Βίρτους Μπολόνια να υποδέχεται την Βιλερμπάν, στην Segafredo Arena. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες στην τελευταία «διαβολοβδομάδα» και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, παραμένοντας σταθερά σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας ενόψει των πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague

Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα (19:30)

Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια (20:00)

Άλμπα Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου (21:00)

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

Βίρτους Μπολόνια - Βιλερμπάν (21:30)

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μακάμπι και όλη τη δράση της Πέμπτης