Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό του Μάικ Τζέιμς για την δεύτερη νίκη της εβδομάδας

Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό του Μάικ Τζέιμς για την δεύτερη νίκη της εβδομάδας

Γιώργος Γαβριλάκης 10:10 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 04.01.2024

Για την τρίτη διαδοχική νίκη στην EuroLeague και την δεύτερη της πρώτης «διαβολοβδομάδας» του 2024, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μονακό (4/1, 21:15, NovaSports 4) και θέλει να κάνει ένα βήμα.

Η παράδοση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ομάδων, από την αγωνιστική περίοδο 2021-22 κι έπειτα, είναι ισχυρή και αντικατοπτρίζει με σκληρές μονομαχίες επί μονίμου βάσεως. 

Ο Ολυμπιακός με τη Μονακό έχουν... παρελθόν, ίσως αποκτήσουν και μέλλον, αλλά σίγουρα έχουν παρόν! Διότι, το βράδυ της Πέμπτης (4/1, 21:15, NovaSports 4) οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που πριν δύο σεζόν την απέκλεισαν στα Play Offs της EuroLeague και την περασμένη (στο Final Four του Κάουνας) τη νίκησαν στον ημιτελικό. 

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» από τον Πειραιά, έχασαν στον πρώτο γύρο στο Πριγκιπάτο (85-77) ανήμερα του Αγίου Ανδρέα (30 Νοεμβρίου) και τώρα η νέα συνάντηση αφορά στην 19η αγωνιστική

Την δεύτερη της πρώτης εβδομάδας του 2024, που ξεκίνησε με νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Μιλάνο και ήττα για την Μονακό στο Βελιγράδι από την Μακάμπι

Για τον Ολυμπιακό, όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, μιας και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής, αλλά στο Μιλάνο δεν έκανε ντεμπούτο. Ο Μπαρτζώκας δεν τον χρησιμοποίησε, όπως το ίδιο έκανε και με την περίπτωση του Λουκ Σίκμα, ο οποίος ήταν επίσης στη δωδεκάδα, αλλά πάτησε το παρκέ μόνο στην προθέρμανση. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streaming και πλούσιο video περιεχόμενο!