Ντέγιαν Ράντονιτς: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»
i

Ντέγιαν Ράντονιτς / © Intime

Ντέγιαν Ράντονιτς: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Sportal newsroom 13:46 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 15.12.2022

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζητά από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (13/12, 21:45) στην Ισπανία για 13η αγωνιστική της Euroleague.

Η «καυτή» εβδομάδα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό ξεκινάει από την Βαλένθια εκεί όπου την Τρίτη (13/12) στις 21:45 (Novasports Prime) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα και στη συνέχεια φεύγουν για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή (16/12) θα συναντήσουν την Μπαρτσελόνα. 

Ο προπονητής των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη σειρά οπότε ξεχνά τη «Μπάρτσα» (προς το παρόν) και επικεντρώνεται στη Βαλένια, «μία ομάδα με συνοχή και πολύ καλούς παίκτες» όπως είπε.  

Συγκεκριμένα, «ο Ντούμπλιεβιτς είναι ένα από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Και δεν είναι μόνος του», επίσης να μην ξεχνάμε πως «νίκησαν στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και στην Κωνσταντινούπολη της Αναντολού Εφές» υπογράμμισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός, πριν καταλήξει πως «από την πλευρά μας στα προηγούμενα παιχνίδια ανεβάσαμε την απόδοσή. Η σεζόν όμως, είναι μεγάλη και οι αγώνες συνεχόμενοι. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα». 

Στη δωδεκάδα για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που οι Μάριους Γκριγκόνις και Λευτέρης Μποχωρίδης είναι εκτός, πήρε θέση και ο νεαρός Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος από την πλευρά του είπε πως «έχουμε ένα καλό σερί νικών και θέλουμε να το μεγαλώσουμε», αναφερόμενος φυσικά στις τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες της ομάδας του με Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις και Αρμάνι Μιλάνο. Επίσης, δήλωσε πως «είμαστε έτοιμοι, προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε στα επιθετικά όπλα του αντιπάλου και ελπίζω να το δείξουμε αυτό στο γήπεδο».