Πρόβλημα στην Ρεάλ με τον Γιαμπουσελέ - Είναι... απίθανο να προλάβει τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Πρόβλημα στην Ρεάλ με τον Γιαμπουσελέ - Είναι... απίθανο να προλάβει τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Γιώργος Γαβριλάκης 12:25 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 18.11.2023

Ο τραυματισμός του Ζερσόν Γιαμπουσελέ της Ρεάλ Μαδρίτης στο γόνατο κατά τη διάρκεια του ματς με την Μονακό είναι αρκετά σοβαρός. Έχει υποστεί μερική ρήξη συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και μένει εκτός δράσης επ' αόριστον. Στις 5 και στις 7 Δεκεμβρίου η Βασίλισσα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι απίθανο ο Γάλλος φόργουορντ να είναι έτοιμος για δράση.

H Ρεάλ Μαδρίτης είναι σαρωτική στο ξεκίνημα της σεζόν. Παραμένει αήττητη στην EuroLeague, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μόνο που τώρα, η Βασίλισσα έχει να διαχειριστή ένα σημαντικό πρόβλημα και αυτό έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Ζερσόν Γιαμπουσελέ

Ο Γάλλος φόργουορντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Μονακό για την ένατη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ένοιωσε μία έντονη ενόχληση στο γόνατο. Γι' αυτό και τελικά αγωνίστηκε μόνο για 12'26'' στην όγδοη νίκη της ομάδας του (έχει έναν αγώνα λιγότερο στην Ευρώπη) και στην 17η φετινή επιτυχία σε ισάριθμα ματς, αν συνυπολογίσουμε και το αήττητο της Liga Endesa. 

Μόνο που ο Γιαμπουσελέ έκανε εξετάσεις στο πονεμένο του πόδι και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Έχει υποστεί μερική ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η αποθεραπεία του θα περιλαμβάνει μόνο ξεκούραση, θεραπείες και τα συναφή ή θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Πράγμα που σημαίνει ότι μένει εκτός δράσης για αδιευκρίνιστο προς το παρόν διάστημα. 

Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς είναι φαν της Μπαρτσελόνα, βλέπει EuroLeague και καμαρώνει τον φίλο του Τζαμπάρι Πάρκερ
EUROLEAGUE

11:56 - 18.11.2023

Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς είναι φαν της Μπαρτσελόνα, βλέπει EuroLeague και καμαρώνει τον φίλο του Τζαμπάρι Πάρκερ

Το πάθος του για την Μπαρτσελόνα προέκυψε από μία επίσκεψή του στην Ισπανική πόλη το καλοκαίρι του 2022. Από τότε ο Τζέιλεν Μπράουν των Μπόστον Σέλτικς δηλώνει φανατικός υποστηριχτής των Καταλανών, ενώ πλέον έχει έναν επιπλέον λόγω για να παρακολουθεί την ομάδα. Διότι, εκεί παίζει ο καλός του φίλος, ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου (τις 23 Νοεμβρίου), αποκλείεται να επανεμφανιστεί με την Μακάπι Τελ Αβίβ (28/11) και με την Φενέρμπαχτσε (30/11) ενώ στις 5 Δεκεμβρίου η Ρεάλ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και δύο μέρες αργότερα τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Πράγμα που σημαίνει ότι μόνο με θαύμα θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγώνες με τις ελληνικές ομάδες. H πραγματικότητα περιγράφει πως ο Γάλλος, ο οποίος έχει φέτος 10,3 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο, θα απουσιάσει τουλάχιστον ένα μήνα. Μπορεί και δύο...