Έχασε το… φως του ο Μίντλετον από αγκωνιά και έπεσε αιμόφυρτος στο παρκέ (vid)

Κρις Μίντλετον

i

photo by Patrick McDermott / Getty Images / Ideal Images

Έχασε το… φως του ο Μίντλετον από αγκωνιά και έπεσε αιμόφυρτος στο παρκέ (vid)

Δεν έφθανε που η ομάδα του έχανε ήδη με 34 πόντους διαφορά, ο Κρις Μίνλτετον είδε και ένιωσε το πρόσωπό του να αιμορραγεί έπειτα από αγκωνιά που δέχθηκε από τον Τζέιλεν Μπράουν. Για να συνέλθει αποχώρησε από το παρκέ πονεμένος αρχικά και βαριά ηττημένος στη συνέχεια.

Αν και το παιχνίδι είχε πάει από νωρίς στο έλεγχο των Σέλτικς και οι Μπακς ήταν εφιαλτικά άστοχοι από κάθε σημείο του γηπέδου, οι μονομαχίες δεν σταμάτησαν. Άλλωστε, το παιχνίδι -ας μην ξεχνάμε- ολοκληρώθηκε με παραλίγο σύρραξη μετά την… κεφαλιά του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Μπλέικ Γκρίφιν.

Λίγη ώρα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου και με το σκορ στο 87-53 υπέρ των Σέλτικς ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος τελείωσε το ματς με 30 πόντους, στην προσπάθειά του να διεισδύσει και να παρεισφρήσει στο καλάθι του Μιλγουόκι ο αγκώνας του βρέθηκε στο πρόσωπο του Κρις Μίντλετον

Μόνο τα… ποπ κορν σταμάτησαν τον Τέιτουμ (vid)
NBA

07:09 - 31.03.2023

Μόνο τα… ποπ κορν σταμάτησαν τον Τέιτουμ (vid)

Δύο κοπέλες έπαιξαν… over play τον Τζέισον Τέιτουμ για να προστατεύσουν το σνακ τους και τα κατάφεραν. Ο σταρ των Σέλτικς έπεσε κατά λάθος πάνω τους, αλλά δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει το κακό που πήγε να τους κάνει!

Ο φόργουορντ των Μπακς είδε… αστεράκια και από το πρόσωπό του έτρεχαν αίματα. Λέρωσε το παρκέ και αποσύρθηκε για λίγη ώρα ώστε να συνέλθει. Πήγε στα αποδυτήρια και μετά επέστρεψε για να δει από κοντά τη διαφορά να μεγαλώνει και τελικά την ομάδα του να χάνει με 140-99.

Ο Μίντλετον ήταν δεύτερος σκόρερ των Μπακς, αλλά οι 13 πόντοι του δεν ήταν ικανοί να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην ομάδα. Ειδικά από τη στιγμή που και ο Αντετοκούνμπο ήταν άστοχος όσο ποτέ άλλοτε.