Η ACB ανακοίνωσε τον Καμπάτσο ως MVP του πρωταθλήματος με βίντεο-έπος!

Η ACB ανακοίνωσε τον Καμπάτσο ως MVP του πρωταθλήματος με βίντεο-έπος!

Χρήστος Τσάλτας 13:17 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 29.05.2024

Η εκπληκτική σεζόν του Φακούντο Καμπάτσο «επιβραβεύτηκε», με τον Αργεντινό πλέι μέικερ να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης στην Liga Endesa και την διοργανώτρια αρχή να κάνει τα αποκαλυπτήρια με ένα επικό βίντεο.

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται εντυπωσιακά για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία της με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ έχουν κλείσει θέση για το Final 4 της Euroleague, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Τσους Ματέο θέλει να προσθέσει κι άλλους τίτλους τη φετινή σεζόν, με τον Φακούντο Καμπάτσο να είναι ο ιθύνων νους του συνόλου. Για το λόγο αυτό η Liga Endesa ανέδειξε τον χαρισματικό πλέι μέικερ ως MVP της σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο Facu έκανε σπουδαία πράγματα, στην επιστροφή του στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα.

Μάλιστα, το βίντεο που ετοίμασε η ACB για χάρη του Αργεντινού γκαρντ ήταν εντυπωσιακό, κάνοντας αναδρομή στα χρόνια της παιδικής του ηλικίας, αλλά και στην παρουσία του στην Μούρθια, όπου έβαλε τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία του.

Παρακάτω, δείτε το βίντεο που ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την ανάδειξη του Facu ως MVP της λίγκας για τη σεζόν 2023-24.