Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος γι' αυτό»
i

© Intime

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος γι' αυτό»

Sportal newsroom 00:49 - 25.04.2024

Περήφανος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν παράτησε το ματς με την Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Μουστάφα Φαλ.

Ο Ολυμπιακός έκανε μπρέικ με το «καλημέρα» στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 77-75 στην Ισπανία και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για τα Playoffs της Euroleague.

Ο Μουστάφα Φαλ ήταν από τους παίκτες που έδωσαν «μάχες» στις δύο ρακέτες. Μιλώντας στη Nova ο Γάλλος του Ολυμπιακού δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν παράτησε το ματς.

«Έχουν πολλές μάχες τα πλέι οφ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ξανά σε δύο μέρες. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Μείναμε ενωμένοι. Είχε τα πάνω και τα κάτω του το παιχνίδι. Χάσαμε ριμπάουντ, δεν τα παρατήσαμε όμως, αντιδράσαμε και είμαι περήφανος για αυτό», σημείωσε αρχικά ο Μουστάφα Φαλ.

«Πάω σε κάθε ματς με την ίδια νοοτροπία. Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς, απλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μόνο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επιθετικότητά τους στο δεύτερο παιχνίδι. Θα δούμε το βίντεο, τα λάθη μας και τι πρέπει να διορθώσουμε», είπε ο Γάλλος σέντερ για το τι κρατάει για τη συνέχεια της σειράς.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 75-77: Ερυθρόλευκος δυναμίτης και break στο Palau Blaugrana!