Η μεγάλη αποκάλυψη του Φάνη για Ολυμπιακό: «Συναντήθηκα με τον Κόκκαλη, αλλά δεν έμαθα ποτέ την αλήθεια»

Γιάννης Πάλλας 12:04 - 23.12.2023

Ο Φάνης Χριστοδούλου ξετύλιξε το κουβάρι της καριέρας του στο Sportal και μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη, αναφερόμενος στην συνάντηση που είχε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, με το deal όμως να μην ολοκληρώνεται ποτέ.

Χείμαρρος Φάνης Χριστοδούλου στο Sportal. O θρυλικός «Μπέμπης» μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές στα χρόνια που μεσουρανούσε στα παρκέ. Μεταξύ άλλων μάλιστα αναφέρθηκε στις συζητήσεις που βρισκόταν με τον Ολυμπιακό, για να μετακομίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, χωρίς να ξέρει ακόμα και σήμερα το γιατί.

Η μεγάλη εξομολόγηση του Φάνη Χριστοδούλου στο Sportal: «Είχα στο σπίτι μου το συμβόλαιο του NBA και δεν το υπέγραψα ποτέ» (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:20 - 22.12.2023

Η μεγάλη εξομολόγηση του Φάνη Χριστοδούλου στο Sportal: «Είχα στο σπίτι μου το συμβόλαιο του NBA και δεν το υπέγραψα ποτέ» (vid)

Είναι ένας άνθρωπος που δε θέλει τη δημοσιότητα. Που αρνείται τις κάμερες και τα μικρόφωνα. Ο Φάνης Χριστοδούλου μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει έχει πολλά να πει. Όπως όλα αυτά που είπε στη μεγάλη συνέντευξη - εξομολόγησή του στο Sportal, στις αποκαλύψεις του για τη μεταγραφή που δεν έγινε στον Ολυμπιακό, στα χρήματα που αρνήθηκε από τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο και στο μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Ένα συμβόλαιο εξ Αμερικής που δεν υπέγραψε ποτέ...

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

- Θεωρείς ότι έκανες το σωστό μένοντας στον Πανιώνιο τόσα πολλά χρόνια ή θα είχες άλλη εξέλιξη αν έφευγες από την ομάδα νωρίτερα; Εκείνα τα χρόνια δεν ήταν εύκολο να φύγεις.

«Σίγουρα τα πρώτα χρόνια ναι. Μετά όταν έγινε επαγγελματικό μπορούσα να υπογράψω κάποια συμβόλαια. Κάποια χρονιά είχε λήξει το συμβόλαιο, είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό επί Κόκκαλη με Ιωαννίδη τότε προπονητή. Δεν ξέρω τι χάλασε εκείνη τη μεταγραφή ενώ είχα συμφωνήσει».

- Έμαθες ποτέ την αλήθεια; Τι έγινε και χάλασε;

«Δεν έχω μάθει ποτέ. Μάλλον δεν ήθελε ο «Ξανθός», παρόλο που μαζί πήγαμε στον Κόκκαλη, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός και στο τι σκέφτεται. Τέλος πάντων δεν έγινε αυτή η μεταγραφή και παρέμεινα στον Πανιώνιο. Το κακό είναι που δεν έφυγα τότε, το 1987 στην Αμερική. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος μου».