Αμφίβολοι τρεις παίκτες της Φενέρ για το Game 2 με τη Μονακό

Σκότι Ουίλμπεκιν

i

Photo by Christina Pahnke/Euroleague Basketball via Getty Images

Αμφίβολοι τρεις παίκτες της Φενέρ για το Game 2 με τη Μονακό

Νίκος Καλαμπάκας 18:56 - 25.04.2024

Μπορεί η Φενέρ να έσπασε με το... καλημέρα την έδρα της Μονακό, όμως τα προβλήματα για την ομάδα της Τουρκίας δεν λείπουν αφού ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν ξέρει αν μπορεί να χρησιμοποιήσει στον δεύτερο αγώνα τρεις παίκτες του.

Η Φενέρ έσπασε την έδρα της Μονακό στο πρώτο ματς της σειράς τους για τα playoffs της Εuroleague όμως στον δεύτερο αγώνα του πριγκιπάτου τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Ο Λιθουανός κόουτς δεν έκρυβε τη χαρά του για τη νίκη της ομάδας του στον πρώτο αγώνα, όμως η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική και ο ίδιος χρειάζεται κάθε... όπλο που διαθέτει προκειμένου η Φενέρ να περάσει στο Final 4 του Βερολίνου.

Ωστόσο τρεις παίκτες στους οποίους στηρίζεται κατά πολύ ο Λιθουανός, παραμένουν αμφίβολοι. Σκότι Ουίλμπεκιν, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Τζόναθαν Μότλεϊ δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια των Τούρκων να κάνουν 2η νίκη στη Γαλλία, γεγονός που προβληματίζει τον προπονητή τους.

Ο πρώτος αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τετάρτης 24/4 με τραυματισμό και δεν μπήκε ποτέ ξανά στον αγώνα. Ο Μπιμπέροβιτς εγκατέλειψε τον αγώνα νωρίτερα από τον συμπαίκτη του, ενώ ο Μότλεϊ δεν μπήκε καν στο παρκέ στον πρώτο αγώνα.

Ο Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις του στο baksetnews.com είπε ότι δεν θεωρεί σοβαρό τον τραυματισμό του Ουίλμπεκιν, όμως δεν ήταν σίγουρος για την κατάσταση του Μότλεϊ.

Ο Ουίλμπεκιν είχε προλάβει πριν εγκαταλείψει να σκοράρει 7 πόντους σε 12 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Μπιμπέροβιτς μόλις 2.