Βοηθός προπονητή του Γιασικεβίτσιους στη Φενέρ ο Ερντογάν!

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

© Intime

Βοηθός προπονητή του Γιασικεβίτσιους στη Φενέρ ο Ερντογάν!

Νίκος Καλαμπάκας 18:33 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 21.06.2024

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ερτογρούλ Ερντογάν, ο οποίος θα ενισχύσει το προπονητικό τιμ.

Ο Ερτουγρούλ Ερντογάν θα ενδυναμώσει το προπονητικό επιτελείο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Φενερμπαχτσέ Μπέκο Κωνσταντινούπολης ως βοηθός προπονητή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε , ο Ερντογάν και ο Νταβίντ Γκαρσία Καμπρέρα θα ενταχθούν στο επιτελείο του Γιασικεβίτσιους ενόψει της σεζόν 2024-25.

Ο Ερντογάν έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ομάδες όπως η Γαλατασαράι, η Σλασκ και η Ρούνα ως προπονητής. Υπήρξε επίσης βοηθός της Φενέρμπαχτσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μεταξύ 2000 και 2013.

Ένα ενδιαφέρον επεισόδιο στην καριέρα του Ερντογάν ήταν η ανάληψη της Φενέρμπαχτσε σε μια περίοδο που ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω ασθένειας τη σεζόν 2009-10.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν εργαζόταν στη Φενέρμπαχτσε σε μια περίοδο που ο Γιασικεβίτσιους ήταν για λίγο μέλος της ομάδας το 2011.

Όσο για τον Νταβίντ Γκαρσία Καμπρέρα, ο Ισπανός κόουτς στο παρελθόν υπηρέτησε ως βοηθός προπονητή τηςΜπαρτσελόνα μεταξύ των ετών 2010 και 2023 και τελευταία εργάστηκε στο επιτελείο της Μπασκόνια.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Προηγουμένως, στις 16 Ιουνίου, η Φενέρμπαχτσε είχε απολύσει τους βοηθούς προπονητές Ράντοβαν Τριφούνοβιτς και Ερντέμ Μπιλμέν.