Χαμός με Κλάιμπερν και Δέδα στο τέλος του ντέρμπι Φενέρ - Εφές

Επεισόδιο Δέδα - Κλάιμπερν

i

ss

Χαμός με Κλάιμπερν και Δέδα στο τέλος του ντέρμπι Φενέρ - Εφές

Sportal newsroom 23:09 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 06.04.2023

Η Εφές απιοκλείστηκε από τα playoffs της Euroleague σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τα νεύρα και την ένταση των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Αταμάν το είχε πει ξεκάθαρα στις 23/3 και όταν η Εφές είχε ηττηθεί από την Άλμπα: «Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες ομάδες, εμείς δεν θα είμαστε στα playoffs».

Ο Ιτούδης πέταξε εκτός playoffs την Εφές
EUROLEAGUE

22:40 - 06.04.2023

Ο Ιτούδης πέταξε εκτός playoffs την Εφές

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Αναντολού Εφές με 103-86 για την 33η αγωνιστική της Euroleague και άφησε την κάτοχο των δύο τελευταίων διοργανώσεων εκτός των playoffs μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Δύο εβδομάδες μετά ο Τούρκος προπονητής είδε την ομάδα του να μένει εκτός playoffs και μάλιστα να αποκλείεται από τη μεγάλη αντίπαλό της στην Τουρκία, τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη. Ο κόουτς των πρωαθλητών Ευρώπης αποχώρησε από το παρκέ πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, αφού η ένταση ήταν μεγάλη.

Με ένα δευτερόλεπτο να απομένει για τη λήξη, είχαν θερμό επεισόδιο ο βοηθός προπονητή του Ιτούδη, Στέφανος Δέδας με τον Ουίλ Κλάιμπερν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για λίγο καιρό πέρυσι στην ΤΣΣΚΑ. Ο Έλληνας κόουτς είπε κάτι στον φόργουορντ της Εφές, εκείνος κατευθύνθηκε προς τα πάνω του και λίγο έλειψε να ανάψουν περισσότερο τα αίματα, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε.

Ο Κλάιμπερν με την προτροπή των συμπαικτών του έτρεξε προς τα αποδυτήρια και κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε. Αυτό που παρέμεινε, ήταν η απογοήτευση και τα νεύρα της Εφές που δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της...