Γιασικεβίτσιους: «Με προσέγγισε η Φενέρμπαχτσε έξι μήνες πριν αναλάβω»!

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

© Intime

Γιασικεβίτσιους: «Με προσέγγισε η Φενέρμπαχτσε έξι μήνες πριν αναλάβω»!

Sportal newsroom 08:08 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 29.05.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θεωρεί ότι η Φενέρμπαχτσε είναι ισοδύναμη με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ αποκάλυψε πως η τουρκική ομάδα τον πλησίασε έξι μήνες πριν καθίσει στον πάγκο της

Σε ρυθμούς ημιτελικού του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο κινούνται στη Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καταστρώνει τα πλάνα του για την αντιμετώπιση των ατού του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Λιθουανός τεχνικός αναλύοντας την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης εξήγησε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες, εκτιμώντας πως πρόκειται για δυο ισοδύναμες ομάδες.

Εκεί, όμως που έβγαλε είδηση ο Γιασικεβίτσιους, ήταν όταν αποκάλυψε πως η πρώτη επαφή με τη Φενέρμπαχτσε έγινε έξι μήνες πριν την επίσημη πρόσληψη του, οπότε και προπονητής ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο «BeIN Sports»:

«Όταν με κάλεσε η Φενέρμπαχτσε, δεν το σκέφτηκα πολύ. Είχαμε μιλήσει ήδη πριν από έξι μήνες. Όταν έλαβα το τηλεφώνημα, όλα έγιναν γρήγορα και άρχισα να σκέφτομαι την επόμενη προπόνηση.

Τα Final Four είναι πάντα δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι μία τυπική ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αλλά είμαστε ισοδύναμοι. Οι μικρές λεπτομέρειες θα καθορίσουν τον νικητή του ημιτελικού».